Hungarian Medal of Honor Community MOHAA.HU TS3 mohaa.hu teamspeak3 szerver
1944-05-25 A németek sikertelen kísérlete Tito elfogására.
Címlap Szabályzat Impresszum Letöltések Statisztika Naptár
Kávézó
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


maso.tera
van még itt valaki aki még mohaazik de most komolyan? meghalt ez az oldal is???
maso.tera
kecseg miért nem vagy moha csoportba? facebokon vagy amugy??
maso.tera
dagee fennt van még a moha a gépeden?
maso.tera
játszanál ujra dagee ha lennének playerek?https:// www.youtube.com/ watch? v=1CJEKU7w3_s&fbclid =IwAR2xJR5mgszi1unsn K3B8t0tOYgxK5-- 7zykH6HwaV3PQqEYFszM fn8wNxs
maso.tera
dageee am öszintén hiányzik a mohaa?https:// www.youtube.com/ watch?v=1CJEKU7w3_s
maso.tera
sokat nyomtuk a game-t
maso.tera
azért kurva jo érzés igy visszagondolni
maso.tera
dagi te nagy tdm-es voltál az algiers-en
maso.tera
irogattam daginak is nosztalgia csoportba meg neked is kecseg
maso.tera
esetleg mással játszol? és mivan aki ribanc néven játszott???
wod. dagi
Szerintem az elmúlt 4,5-5 évben összesen játszottam 2 órát, szóval kedves Tera...nem játszom.
wod. dagi
Terrajon
Kecseg
nem vagyok a nosztalgia csoportba
maso.tera
kecseg facebokon fennt vagy????
maso.tera
kecseg te benne vagy a mohaa nosztalgia csoportban facebokon????
maso.tera
szerintem lennének rajta játékosok elég egy public server is
maso.tera
te hallod kecseg megkérnélek hogy hozd már vissza a magyar public obj servert mert nem szeretnék külföldi szerveren játszani.... a hegyről szerver jo volt meg az lpn is
-Aod^ GeniusPro
te úristen mi folyik itt gyöngyösön ?:D
maso.tera
kecseeeeeeeeeg!
maso.tera
dede most nosztalgia időszak van kecseg ugy hogy most telepitem is :D::D véged lesz a wov.-on
maso.tera
:D::D:
Kecseg
jézusom csak a terát ne
maso.tera
dageeeee láttam holland tdm public szervert tuti azon nyomod
[SAS] Zedi
Tényleg megvan még
ticcsi2
Helló
Ízelítő a képgalériából

Pv Mohaa Foci 2008 12 30 121
[2008]
Számláló
Ma
Összesen: 0
Egyedi: 0

Legtöbb
Összesen: 0
Egyedi: 0

Oldal ...
Összesen: 6246357
Egyedi: 169024
Kedves Látogató!

Üdvözlünk a magyar Medal of Honor közösség hivatalos oldalán!
 
Az alábbi funkciók használatához regisztráció szükséges:
üzenőfal, képgaléria, szavazás, fórum, hozzászólás beküldés, moh:aa ladder
 
A regisztráció ingyenes és az adminisztrátorok jóváhagyásával történik.
 
#mohaa.hu team
 
Klán regisztrálása


Klánadatok
Játék neve: Medal of Honor: Allied Assault
Prefix: [SAS]
Alapítva: 2004.01.01 -
Név:
Weboldal:
TeamSpeak:
Ventrilo:
ClanBase azonosító:
Klán leader: kaloz
Megbízott klán leader: -=mF=-Signal
War szervező: testluser


kaloz 2004-Mar-02 02:40
-=mF=-Signal 2009-Jul-15 08:13
Corel 2004-Oct-19 08:04
Jenny 2004-Jul-28 02:42
pjtr 2004-Jul-29 08:18
*BOBO* 2012-Sep-25 02:31
Quwarg 2004-Aug-17 07:06
Szaki [SAS] 2004-Sep-21 09:24
KisTom 2004-Sep-21 03:33
Borsi 2004-Sep-22 07:06
Sgt.YorK 2004-Oct-10 03:05
Spider 2004-Dec-18 10:46
dexter 2005-May-11 09:04
Papaya 2005-May-12 05:36
NecroDaemon 2005-May-16 05:14
Tinelly 2005-May-16 07:06
Zedi 2007-Dec-02 09:46
testluser 2013-Dec-11 10:20

Klántörténet


Klán történet a kezdetektől...

Első Generáció...
2003 December végén Január elején Kalóz fejébe vette, hogy klánt alapít Sárkánnyal.

Kalóz:
A Név az én ötletem volt gondoltam választok valami ütős nevet, aztán csak jönnek az eredmények hozzá. Aztán elkezdtünk public playereket összeszedni.

Jött KisDzsoni a nagyon sokat beszélő ember, majd Pjtr, Boxy, Jenny, Bobo, Boxy, Viking, Dexter, végül KisTom, bár őt megszopattam, mert 1 hónap mauserezés után vettem csak fel a klánba Gyorsan vettünk servert, majd beneveztünk a TDM EU ladderba.
Játszottunk nagyon sok gyakorló meccset Ronin, HKC, és az akkor alakuló TDM klánok ellen. Első gyakorló meccsen rögtön nekimentünk UDT-nek, és kaptunk egy nagy pofont tőlük. Utána próbáltunk szerényebben nyomulni, és TDM ladderben kinézni olyan klánokat, akik kellően sok ponttal rendelkeztek, de nem túl acélosak voltak.
Jöttek is az eredmények, szedegettük a pontokat, majd összeakadtuk ARES-al, akik első meccsen megvertek, de szerintem ARES-nak ez volt az utolsó szoros meccse, 25 fraggel kaptunk csak ki. Alakulás után pár hónappal elmentünk a Net-Land élő kupára, ahol remek taktikával (Kempeltünk mint állat) megvertük a magyar élmezőny nagy részét.
Csoport meccsek után LOTR, majd VBK, majd a döntőben CopyRight is megvolt.
Ezzel rögtön szereztünk nagyon sok barátot (akik nem voltak a megvertek között) és sok kevésbé barátot (akiket megvertünk ) Ekkor bukkant fel Szaki is, akit nagy örömmel töltött el, hogy győztünk Copy ellen, és mindjárt bejelentkezett hozzánk, hogy mutat pár trükköt és tippet a mohaa-ban, valamint elkezdi az OBJ -s kiképzésünket is. Egyébként Szaki civilben kiképző tiszt volt, így nem esett nehezére a feladat. Közben játszottunk szorgalmasan a TDM ladderban több, kevesebb sikerrel, valamint beneveztünk Obj Eu ladderba, ahol eleinte nagyon, később már kevésbé kenték el a szánkat. Közben az összes MOHAA-s csajt felvettem a klánba, remek hangulat volt a TS-en folyamatosan, ott volt Sunny, Ibolya, Jenny, már épp egy női szakasz indításán gondolkodtam, mikor a klán fele eligazolt GS-be, mert sokallták a TDM-et és kevesellték az OBJ warok számát.

Második Generáció...
YorK:
2004 októberében akadtam rá Szakira, hogy vegyen fel a 82nd-be, de mint kezdőt inkább a SAS-ba vitt a megfogyatkozott létszám miatt. Ekkoriban Jenny foglalkozott sokat a klánnal és felvett sok más jelentkező közül. Ekkor kerültbe még Badboy, aki mindig elmondta, hogy ezt a war-t simán nyerjük, de amikor ez a mondat elhangzott általában mindenki érezte hogy csúnyán elfognak verni minket Ezután játszogattunk több kevesebb sikerrel, de a kevés létszám miatt kerestünk új tagokat és hát rengetegen jelentkeztek. Ekkor Kalozzal döntöttünk úgy hogy létrehozzuk az első 2nd szakaszt (amire még nem volt példa) ahova a fiatalokat vettük fel. Ekkor kerültbe Papaya. További keresgéléseimnek eredményeképp csatlakozott hozzánk NecroDaemon, aki rengeteg taktikát, gránátot, felállásokat mutatott, amiből sokat tanultunk. 2005 májusában egy újabb nagyszerű játékossal bővültünk, mégpedig Psychedelic-el (aka sorrome), aki a megfogyatkozott VBK csapatából jött hozzánk. HK mint a brutálisrendőr is felvételt nyert a SAS-ba, aki Garand tudásával szerzett nekünk sok szép percet. Nyáron megjött Voodoo aki megtolta a szekeret és az átlag 1050 pontról feljebb is tudtunk lépni Obj Eu ladderen. Szaki meghívta a klánba Signal -t és belépett a klánba Zedi is akit drpeti követett. Ez idő alatt inkább kevesebb, mint több sikerrel de részt vettünk a magyar kupákon, OC-n TDM és Obj-ben ahol leginkább csak a tapasztalat gyűjtés maradt. Közben szépen lassan jobb és jobb helyeket sikerült elérnünk. DMW Update -kor (Anticheat program frissítés) általában sikerült a nagyobb klánokat is megvernünk és ilyenkor mi se értettük, hogy is volt ez bár volt róla sejtésünk, de végül is sikerült elérnünk a 22. helyet Eu Obj ladderen. A TDM -et ekkor már teljesen hanyagoltuk alig játszottunk TDM wart, de mégis a sors iróniája, hogy egyetlen jegyzett online kupa eredményünket NoReal Tdm OC kupán értük el, ahova teljesen véletlenül neveztem be a csapatot, mert mikor észre vettem, hogy lesz kupa esztelenül beléptem és csak utána esett le hogy a Noreal kupába léptettem be a csapatot, amit azelőtt soha nem játszottunk;) 2006 augusztusában a teljesen szétesett mohaa-sok tábora. Próbáltuk összefogni a sasklan.hu weboldallal, amit szerintem sikerült is és végül sikerült a mohaa.hu újra rendbe hozni Zedinek köszönhetően.

Sok helyen megfordultunk Lanokon Mohaa találkozókon Grillpartykon ahol egy nagyszerű banda verődött össze. A lassan széthulló Mohaa társadalomból csatlakozott a klánhoz Hawk3ye Icewalk-r és Insoo is. Sok játék után kisebb nagyobb győzelmeket arattunk és igaz már csak a játék szeretete miatt játszottunk, de élveztük. Nem utolsóként említeném meg még Balázs -t aki a réges-régi LPN-be kezdett játszani és ha vele nem is sok ideig, de az eltöltött idő emlékezetes marad. A klán nagyobb inaktivitása 2007 nyarán kezdődött bár Signal próbálta menteni a menthetőt és aki éppen elérhető volt azzal próbáltak Warozgatni.

Harmadik Generáció...
Az idő múlásával próbáltuk életben tartani a klánt. Signal, Hawkeye Insoo néha Kaloz és YorK is előkerült, de ez kevés volt ahhoz, hogy valamilyen színvonalon játszunk és 2007 végén 3 kiváló játékos is belépett a SAS klán történelmébe, még pedig Bullit, Frosty, BaLaGe.Az igazi előre lépést velük sikerült elérnünk hiszen régi tapasztalt "vén rókák" akik ismerik minden fortéját a játéknak. Rengeteg meg nem említett játékos kimaradt a történetből, hiszen sokan jöttek mentek. Most tartunk itt és hát sosem tudni mit hozhat a jövő..

SAS ~ Aki Mer Az Nyer

Kalóz & YorK 
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Szavazás

Milyen gyakran látogatod a mohaa.hu oldalt?

Naponta

Hetente

Havonta

Félévente

Évente

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 43 hozzászólás: 0
Korábbi szavazások