Hungarian Medal of Honor Community MOHAA.HU TS3 mohaa.hu teamspeak3 szerver
1940-03-20 E. Daladier lemondása után P. Reynaud alakít kormányt Franciaországban.
1941-03-20 Moszkvában 1848-as honvédzászlókat adnak át a magyar követnek.
Címlap Szabályzat Impresszum Letöltések Statisztika Naptár
Kávézó
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


maso.tera
kecseg miért nem vagy moha csoportba? facebokon vagy amugy??
maso.tera
dagee fennt van még a moha a gépeden?
maso.tera
játszanál ujra dagee ha lennének playerek?https:// www.youtube.com/ watch? v=1CJEKU7w3_s&fbclid =IwAR2xJR5mgszi1unsn K3B8t0tOYgxK5-- 7zykH6HwaV3PQqEYFszM fn8wNxs
maso.tera
dageee am öszintén hiányzik a mohaa?https:// www.youtube.com/ watch?v=1CJEKU7w3_s
maso.tera
sokat nyomtuk a game-t
maso.tera
azért kurva jo érzés igy visszagondolni
maso.tera
dagi te nagy tdm-es voltál az algiers-en
maso.tera
irogattam daginak is nosztalgia csoportba meg neked is kecseg
maso.tera
esetleg mással játszol? és mivan aki ribanc néven játszott???
wod. dagi
Szerintem az elmúlt 4,5-5 évben összesen játszottam 2 órát, szóval kedves Tera...nem játszom.
wod. dagi
Terrajon
Kecseg
nem vagyok a nosztalgia csoportba
maso.tera
kecseg facebokon fennt vagy????
maso.tera
kecseg te benne vagy a mohaa nosztalgia csoportban facebokon????
maso.tera
szerintem lennének rajta játékosok elég egy public server is
maso.tera
te hallod kecseg megkérnélek hogy hozd már vissza a magyar public obj servert mert nem szeretnék külföldi szerveren játszani.... a hegyről szerver jo volt meg az lpn is
-Aod^ GeniusPro
te úristen mi folyik itt gyöngyösön ?:D
maso.tera
kecseeeeeeeeeg!
maso.tera
dede most nosztalgia időszak van kecseg ugy hogy most telepitem is :D::D véged lesz a wov.-on
maso.tera
:D::D:
Kecseg
jézusom csak a terát ne
maso.tera
dageeeee láttam holland tdm public szervert tuti azon nyomod
[SAS] Zedi
Tényleg megvan még
ticcsi2
Helló
#Cyber^FS Clan FaterTheBoss
Hali csajok és skacok!
Ízelítő a képgalériából

Pv Mohaa Foci 2009 12 30 117
[2009]
Számláló
Ma
Összesen: 0
Egyedi: 0

Legtöbb
Összesen: 0
Egyedi: 0

Oldal ...
Összesen: 6243746
Egyedi: 167976
Kedves Látogató!

Üdvözlünk a magyar Medal of Honor közösség hivatalos oldalán!
 
Az alábbi funkciók használatához regisztráció szükséges:
üzenőfal, képgaléria, szavazás, fórum, hozzászólás beküldés, moh:aa ladder
 
A regisztráció ingyenes és az adminisztrátorok jóváhagyásával történik.
 
#mohaa.hu team
 
Klán regisztrálása


Klánadatok
Játék neve: Medal of Honor: Allied Assault
Prefix: [SAS]
Alapítva: 2004.01.01 -
Név:
Weboldal:
TeamSpeak:
Ventrilo:
ClanBase azonosító:
Klán leader: kaloz
Megbízott klán leader: -=mF=-Signal
War szervező: testluser


kaloz 2004-Mar-02 02:40
-=mF=-Signal 2009-Jul-15 08:13
Corel 2004-Oct-19 08:04
Jenny 2004-Jul-28 02:42
pjtr 2004-Jul-29 08:18
*BOBO* 2012-Sep-25 02:31
Quwarg 2004-Aug-17 07:06
Szaki [SAS] 2004-Sep-21 09:24
KisTom 2004-Sep-21 03:33
Borsi 2004-Sep-22 07:06
Sgt.YorK 2004-Oct-10 03:05
Spider 2004-Dec-18 10:46
dexter 2005-May-11 09:04
Papaya 2005-May-12 05:36
NecroDaemon 2005-May-16 05:14
Tinelly 2005-May-16 07:06
Zedi 2007-Dec-02 09:46
testluser 2013-Dec-11 10:20

Klántörténet


Klán történet a kezdetektől...

Első Generáció...
2003 December végén Január elején Kalóz fejébe vette, hogy klánt alapít Sárkánnyal.

Kalóz:
A Név az én ötletem volt gondoltam választok valami ütős nevet, aztán csak jönnek az eredmények hozzá. Aztán elkezdtünk public playereket összeszedni.

Jött KisDzsoni a nagyon sokat beszélő ember, majd Pjtr, Boxy, Jenny, Bobo, Boxy, Viking, Dexter, végül KisTom, bár őt megszopattam, mert 1 hónap mauserezés után vettem csak fel a klánba Gyorsan vettünk servert, majd beneveztünk a TDM EU ladderba.
Játszottunk nagyon sok gyakorló meccset Ronin, HKC, és az akkor alakuló TDM klánok ellen. Első gyakorló meccsen rögtön nekimentünk UDT-nek, és kaptunk egy nagy pofont tőlük. Utána próbáltunk szerényebben nyomulni, és TDM ladderben kinézni olyan klánokat, akik kellően sok ponttal rendelkeztek, de nem túl acélosak voltak.
Jöttek is az eredmények, szedegettük a pontokat, majd összeakadtuk ARES-al, akik első meccsen megvertek, de szerintem ARES-nak ez volt az utolsó szoros meccse, 25 fraggel kaptunk csak ki. Alakulás után pár hónappal elmentünk a Net-Land élő kupára, ahol remek taktikával (Kempeltünk mint állat) megvertük a magyar élmezőny nagy részét.
Csoport meccsek után LOTR, majd VBK, majd a döntőben CopyRight is megvolt.
Ezzel rögtön szereztünk nagyon sok barátot (akik nem voltak a megvertek között) és sok kevésbé barátot (akiket megvertünk ) Ekkor bukkant fel Szaki is, akit nagy örömmel töltött el, hogy győztünk Copy ellen, és mindjárt bejelentkezett hozzánk, hogy mutat pár trükköt és tippet a mohaa-ban, valamint elkezdi az OBJ -s kiképzésünket is. Egyébként Szaki civilben kiképző tiszt volt, így nem esett nehezére a feladat. Közben játszottunk szorgalmasan a TDM ladderban több, kevesebb sikerrel, valamint beneveztünk Obj Eu ladderba, ahol eleinte nagyon, később már kevésbé kenték el a szánkat. Közben az összes MOHAA-s csajt felvettem a klánba, remek hangulat volt a TS-en folyamatosan, ott volt Sunny, Ibolya, Jenny, már épp egy női szakasz indításán gondolkodtam, mikor a klán fele eligazolt GS-be, mert sokallták a TDM-et és kevesellték az OBJ warok számát.

Második Generáció...
YorK:
2004 októberében akadtam rá Szakira, hogy vegyen fel a 82nd-be, de mint kezdőt inkább a SAS-ba vitt a megfogyatkozott létszám miatt. Ekkoriban Jenny foglalkozott sokat a klánnal és felvett sok más jelentkező közül. Ekkor kerültbe még Badboy, aki mindig elmondta, hogy ezt a war-t simán nyerjük, de amikor ez a mondat elhangzott általában mindenki érezte hogy csúnyán elfognak verni minket Ezután játszogattunk több kevesebb sikerrel, de a kevés létszám miatt kerestünk új tagokat és hát rengetegen jelentkeztek. Ekkor Kalozzal döntöttünk úgy hogy létrehozzuk az első 2nd szakaszt (amire még nem volt példa) ahova a fiatalokat vettük fel. Ekkor kerültbe Papaya. További keresgéléseimnek eredményeképp csatlakozott hozzánk NecroDaemon, aki rengeteg taktikát, gránátot, felállásokat mutatott, amiből sokat tanultunk. 2005 májusában egy újabb nagyszerű játékossal bővültünk, mégpedig Psychedelic-el (aka sorrome), aki a megfogyatkozott VBK csapatából jött hozzánk. HK mint a brutálisrendőr is felvételt nyert a SAS-ba, aki Garand tudásával szerzett nekünk sok szép percet. Nyáron megjött Voodoo aki megtolta a szekeret és az átlag 1050 pontról feljebb is tudtunk lépni Obj Eu ladderen. Szaki meghívta a klánba Signal -t és belépett a klánba Zedi is akit drpeti követett. Ez idő alatt inkább kevesebb, mint több sikerrel de részt vettünk a magyar kupákon, OC-n TDM és Obj-ben ahol leginkább csak a tapasztalat gyűjtés maradt. Közben szépen lassan jobb és jobb helyeket sikerült elérnünk. DMW Update -kor (Anticheat program frissítés) általában sikerült a nagyobb klánokat is megvernünk és ilyenkor mi se értettük, hogy is volt ez bár volt róla sejtésünk, de végül is sikerült elérnünk a 22. helyet Eu Obj ladderen. A TDM -et ekkor már teljesen hanyagoltuk alig játszottunk TDM wart, de mégis a sors iróniája, hogy egyetlen jegyzett online kupa eredményünket NoReal Tdm OC kupán értük el, ahova teljesen véletlenül neveztem be a csapatot, mert mikor észre vettem, hogy lesz kupa esztelenül beléptem és csak utána esett le hogy a Noreal kupába léptettem be a csapatot, amit azelőtt soha nem játszottunk;) 2006 augusztusában a teljesen szétesett mohaa-sok tábora. Próbáltuk összefogni a sasklan.hu weboldallal, amit szerintem sikerült is és végül sikerült a mohaa.hu újra rendbe hozni Zedinek köszönhetően.

Sok helyen megfordultunk Lanokon Mohaa találkozókon Grillpartykon ahol egy nagyszerű banda verődött össze. A lassan széthulló Mohaa társadalomból csatlakozott a klánhoz Hawk3ye Icewalk-r és Insoo is. Sok játék után kisebb nagyobb győzelmeket arattunk és igaz már csak a játék szeretete miatt játszottunk, de élveztük. Nem utolsóként említeném meg még Balázs -t aki a réges-régi LPN-be kezdett játszani és ha vele nem is sok ideig, de az eltöltött idő emlékezetes marad. A klán nagyobb inaktivitása 2007 nyarán kezdődött bár Signal próbálta menteni a menthetőt és aki éppen elérhető volt azzal próbáltak Warozgatni.

Harmadik Generáció...
Az idő múlásával próbáltuk életben tartani a klánt. Signal, Hawkeye Insoo néha Kaloz és YorK is előkerült, de ez kevés volt ahhoz, hogy valamilyen színvonalon játszunk és 2007 végén 3 kiváló játékos is belépett a SAS klán történelmébe, még pedig Bullit, Frosty, BaLaGe.Az igazi előre lépést velük sikerült elérnünk hiszen régi tapasztalt "vén rókák" akik ismerik minden fortéját a játéknak. Rengeteg meg nem említett játékos kimaradt a történetből, hiszen sokan jöttek mentek. Most tartunk itt és hát sosem tudni mit hozhat a jövő..

SAS ~ Aki Mer Az Nyer

Kalóz & YorK 
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Szavazás

Milyen gyakran látogatod a mohaa.hu oldalt?

Naponta

Hetente

Havonta

Félévente

Évente

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 43 hozzászólás: 0
Korábbi szavazások