Hungarian Medal of Honor Community MOHAA.HU TS3 mohaa.hu teamspeak3 szerver
Címlap Szabályzat Impresszum Letöltések Statisztika Naptár
Kávézó
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


..::[WMSS]::.. Bulldozer
1-2 lehet, hogy még van. De már 8 évvel ezelőtt is legfeljebb 2 volt, amin játékosok is voltak.
csabus1972
Kérdésem lenne, mégpedig az ,hogy az Airborne-al játszom, és létezik még olyan szerver ami elérhető?
csabus1972
Sziasztok. Köszi a felvételt. Csaba vagyok.
Kempelek
Sziasztok!

Hosszabb, több éves kihagyás után az .: Old Musketeer$:. klán Mákosguba vezetésével elindított egy magyar, nosztalgia Mohaa szervert.

Akit érdekel és jönne azt szívesen várjuk 12 fős szerverünkre. Only mauser+freeze tag mód.
IP.: 37.221.209.105:12118
eC Unicum
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
FrozeN
..::[WMSS]::.. Bulldozer
Nem tudok róla, hogy lenne, viszont folyamatban van a mohaa unreal engine 4-gyel történő fejlesztése. Már vannak látható (játszható) eredmények, de a szerzői jogi dolgok miatt nem egyszerű véghezvinni.
#team.lpl | Renee
Sziasztok! Van még élő magyar szerver? Újra elővettem a nagyöreget és szívesen kipróbálnám, mennyit kopott a tudásom az évek alatt.
eC Unicum
Sziasztok!
Kecseg
szia Fater
#Cyber^FS Clan FaterTheBoss
hali csajok és skacok,a nólín legyen veletek!
..::[WMSS]::.. Bulldozer
Hahó!
#Cyber^FS Clan FaterTheBoss
Hali szép napot,a nólín legyen veletek!
..::[WMSS]::.. Bulldozer
Kecseg
Természetesen GP
-Aod^ GeniusPro
Él még valaki, vagy teljesen kipusztult a közösség?
Foxy
mellesleg az egyik videó a mohaa letöltéséről, telepítéséről és szerverek betöltéséről szól, ha valaki küszdködne a MOHAA telepítésével (win10 alatt készült a videó)
Foxy
Sziasztok, egy ideje futtatok egy (mohaa) csatornát, kérlek nézzetek rá!:D
iM & swat^ mader^
na, itt az ido, h leszedjem a jatekot

hello all! mader iz back
iM & swat^ Dompi
én ugy csináltam , hogy mindehova bemásoltam a dll-t és egyszer csak el indult. milyen a videokarid? ATI? azok szoktak szarakodni
TITI
Lecseréltem az Opengl.dll -t, de ugyanúgy nem indul. Van valami más megoldás?
iM & swat^ Dompi
nekem is volt ilyen problémám. olyan 6 évig lecseréltem a gépemet a videokari miatt csinálhatja. opengl.dll file cserét eszközölsz és menni fog.
TITI
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni?Új gépet vettem amin windows 10 fut.Szeretném újra játszani a Medal of Honor Allied Assaultot, de nem indul el.Windows XP SP3-on simán fut.Van valami megoldás a problémára?Esetleg valamilyen patch stb. Előre is köszönöm a segítséget.
[MORR]Pattomi
sziasztok
Kecseg
Ízelítő a képgalériából

Pv Mohaa Foci 2009 12 30 147
[2009]
Számláló
Ma
Összesen: 0
Egyedi: 0

Legtöbb
Összesen: 0
Egyedi: 0

Oldal ...
Összesen: 6170606
Egyedi: 160530
Kedves Látogató!

Üdvözlünk a magyar Medal of Honor közösség hivatalos oldalán!
 
Az alábbi funkciók használatához regisztráció szükséges:
üzenőfal, képgaléria, szavazás, fórum, hozzászólás beküldés, moh:aa ladder
 
A regisztráció ingyenes és az adminisztrátorok jóváhagyásával történik.
 
#mohaa.hu team
 
Klán regisztrálása


Klánadatok
Játék neve: Medal of Honor: Allied Assault
Prefix: [dF]
Alapítva: 2002.06.05 -
Név:
Weboldal:
TeamSpeak:
Ventrilo:
ClanBase azonosító:
Klán leader: turanhackgrup
Megbízott klán leader: [DF]..::G.Joe::..
War szervező:


turanhackgrup 2002-Jun-05 08:44
[DF]..::G.Joe::.. 2002-Jun-06 07:21
-=Timber|CODE=- 2002-Jun-08 12:02
[DF]..::Stinger::.. 2002-Jun-08 04:57
Lethal 2002-Jun-09 06:17
[DF]..::Godzzo::.. 2002-Jun-11 09:00
[DF]..::Flex::.. 2002-Jun-22 11:14
[DF]Maxx 2002-Jul-03 06:47
[DF]..::Trax::.. 2002-Nov-11 05:02
[DF]..::ricsik::.. 2002-Dec-08 02:48

Klántörténet

A Death Fellows alapításának gondolata Timber és Lethal fejében született meg.
Régi Quakesek lévén, már mindketten játszottak előtte klánban és mikor a Return of the Castle Wolfenstein című játék kijött, próbálták összeverbuválni a régi cimborákat egy kellemes lövöldözésre, ez elég felemásra sikeredett ezért találták ki, hogy egy új klán alapjait rakják le.
Egy 2002 januári lanon, mikor már nagyjából megvolt a név és a webes megjelenés designja (olyan igazi "wolfos") már csak tényleg a végső simítások voltak hátra, hogy neki kezdjenek együtt az öldöklésnek, a "haláli komák" kezébe került a Medal of Honor Allied Assault. A tesztelés olyan jól sikerült, hogy wolf klán létére a csapat szervezetten soha nem játszott RTCW-t, a klán neve is a magyar mohaa scenevel forrt össze.
A klánba a mohaa révén kerültek olyan meghatározó emberek, akik a mai napig is a klán gerincét adják.
Köreinkbe ekkor került programozó, rendszergazda, újságíró, főszerkesztő, webdesigner, webprovider, értékesítési igazgató, tanuló. A felsorolásból is látszik, hogy a többség nem éppen mai gyerek, az átlagéletkor 30 körül van jelenleg is.
Ennek is köszönhető, hogy a Landor -amit Flex üzemeltet- az első magyar mohaa szerverek között volt, időben, népszerűségben, játékos-skillben egyaránt.
A közös gyakorlások, a kidolgozott taktika és a megfelelő hozzáállás segítségével a klán a magyar mohaa scene meghatározó tagjává vált. Amire a mohaa.hu regisztrációjával, fejlesztésével és hostolásával tettük fel a koronát. Sajnos a mohaa készítői nem azt tartották fontosnak ami a profi vetélkedésnek kedvezett, így a klán kivonult minden a mohaa-val kapcsolatos versenyből.
Timber egy idő után külön utakra lépett, régi klánját a CODE-ot élesztette újra, de a többséggel a barátság megmaradt mind a mai napig, olyannyira, hogy a CODE testvárklánja lett a dF-nek.
Szerencsére ekkora már a dF inkább baráti társaság volt, mint klán, olyan tagokkal, akik szívesen múlatták együtt szabadidejüket.
Kipróbáltuk magunkat például Unreal Tournamentben, Battlefieldben, Americas Armyban, Urban Terrorban az FPS-ek közül, mindegyik játékból értékes tagokat, barátokat szerezve.
Azok, akik komolyabban szerettek volna 1-1 játékkal versenyezni CODE-al közös squadokban tették magukat próbára és teszik a mai napig is például United Offensiveben.
Ennek is köszönhető, hogy a CODE-ból kivált tagok többsége szívesen csatlakozott hozzánk.
A klánba való felvételnél eddig is elsődleges volt, hogy emberileg jól kijöjjünk a meghívott jelölttel, a játéktudás nálunk másodlagos, igazándiból még szabályzatunk sincs és eddig nem is nagyon éreztük ennek hiányát. Mi nem küldünk el a csapatból olyant, aki inaktív, esetleg rosszul teljesít, viszont háklisak vagyunk, ha valaki nem tartja tiszteletben azokat az alapvető értékeket, ami a klán szellemiségéből következik.
Eddigi legnagyobb expanziónk a Call of Duty játékhoz köthető több mint 10 taggal bővültünk a legutóbbi időkben, akik egyszerre, együtt léptek be a "komoly" felvételi követelmények teljesítése után.
A mai aktív játékosok között is található olyan, aki rendszergazda a televíziónál, játék teszter, mobil és internet szolgáltatónál dolgozik, egyetemi rendszergazda, banktisztviselő. Viszont képviseli magát már nagyobb számban a fiatalabb korosztály is.
A tagok magánéletéről annyit, hogy elég sok közöttünk a gyűrűsféreg, nagyhírtelen 4-5 publikus gyerek jut eszembe, akiktől ha megkérdezi az óvó vagy a tanitó néni, akkor azt válaszolja, hogy "apu szabadidejében haláli koma". Kitérnék arra is, hogy hölgy tagjaink is vannak, nekik külön egy nagy puszi!
A játékok sora is kibővült már nem csak FPS-ekben ütjük el együtt az időt, hanem szinte az összes minőségi PC-s multiplayer játékban. Sokaknak a közös MMORPG-zést jelenti a dF mostanában.
A Landor jelenleg Call of Dutyban arat hasonló babérokat, mint anno, csatlakozott hozzá 2 Falcon's Nest S&D port egy SOTE CTF port és az idők folyamán a klán saját szervere, amin jelenleg United Offensive Domination AWE és Merciless portok futnak.
A dF már védjeggyé vált a netes játékban. Mi nem beszélünk csúnyán, ezt a szervereinken nem is tűrjük. Nem zaklatjuk a másik játékost, nem illetjük degradáló jelzőkkel, miattunk nem csuklik senkinek a hozzátartozója, nem foglalkozunk a másik vallási vagy etnikai hovatartozásával. Megtaláljuk a közös nyelvet a külföldiekkel, ha valakivel problémánk van értelmesen próbáljuk megoldani, nem vagyunk kiskirályok az adminolt szervereken, tiszteletben tartjuk a többség akaratát, próbálunk más klánokkal és játékosokkal is jó viszonyt fenntartani, elismerjük az ellenfelet és soha nem tekintjük ellenségnek.
Jelenleg itt tart a dF története, -reményeim szerint- még csak az elején...

[dF]MeieR
2005.03.01
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Szavazás

Milyen gyakran látogatod a mohaa.hu oldalt?

Naponta

Hetente

Havonta

Félévente

Évente

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 36 hozzászólás: 0
Korábbi szavazások

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/zediihu1/public_html/mohaa.hu/e107_plugins/macgurublog_menu/macgurublog_menu.php on line 16