Hungarian Medal of Honor Community MOHAA.HU TS3 mohaa.hu teamspeak3 szerver
Címlap Szabályzat Impresszum Letöltések Statisztika Naptár
Kávézó
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


..::[WMSS]::.. Bulldozer
1-2 lehet, hogy még van. De már 8 évvel ezelőtt is legfeljebb 2 volt, amin játékosok is voltak.
csabus1972
Kérdésem lenne, mégpedig az ,hogy az Airborne-al játszom, és létezik még olyan szerver ami elérhető?
csabus1972
Sziasztok. Köszi a felvételt. Csaba vagyok.
Kempelek
Sziasztok!

Hosszabb, több éves kihagyás után az .: Old Musketeer$:. klán Mákosguba vezetésével elindított egy magyar, nosztalgia Mohaa szervert.

Akit érdekel és jönne azt szívesen várjuk 12 fős szerverünkre. Only mauser+freeze tag mód.
IP.: 37.221.209.105:12118
eC Unicum
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
FrozeN
..::[WMSS]::.. Bulldozer
Nem tudok róla, hogy lenne, viszont folyamatban van a mohaa unreal engine 4-gyel történő fejlesztése. Már vannak látható (játszható) eredmények, de a szerzői jogi dolgok miatt nem egyszerű véghezvinni.
#team.lpl | Renee
Sziasztok! Van még élő magyar szerver? Újra elővettem a nagyöreget és szívesen kipróbálnám, mennyit kopott a tudásom az évek alatt.
eC Unicum
Sziasztok!
Kecseg
szia Fater
#Cyber^FS Clan FaterTheBoss
hali csajok és skacok,a nólín legyen veletek!
..::[WMSS]::.. Bulldozer
Hahó!
#Cyber^FS Clan FaterTheBoss
Hali szép napot,a nólín legyen veletek!
..::[WMSS]::.. Bulldozer
Kecseg
Természetesen GP
-Aod^ GeniusPro
Él még valaki, vagy teljesen kipusztult a közösség?
Foxy
mellesleg az egyik videó a mohaa letöltéséről, telepítéséről és szerverek betöltéséről szól, ha valaki küszdködne a MOHAA telepítésével (win10 alatt készült a videó)
Foxy
Sziasztok, egy ideje futtatok egy (mohaa) csatornát, kérlek nézzetek rá!:D
iM & swat^ mader^
na, itt az ido, h leszedjem a jatekot

hello all! mader iz back
iM & swat^ Dompi
én ugy csináltam , hogy mindehova bemásoltam a dll-t és egyszer csak el indult. milyen a videokarid? ATI? azok szoktak szarakodni
TITI
Lecseréltem az Opengl.dll -t, de ugyanúgy nem indul. Van valami más megoldás?
iM & swat^ Dompi
nekem is volt ilyen problémám. olyan 6 évig lecseréltem a gépemet a videokari miatt csinálhatja. opengl.dll file cserét eszközölsz és menni fog.
TITI
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni?Új gépet vettem amin windows 10 fut.Szeretném újra játszani a Medal of Honor Allied Assaultot, de nem indul el.Windows XP SP3-on simán fut.Van valami megoldás a problémára?Esetleg valamilyen patch stb. Előre is köszönöm a segítséget.
[MORR]Pattomi
sziasztok
Kecseg
Ízelítő a képgalériából

Pv Mohaa Foci 2009 12 30 025
[2009]
Számláló
Ma
Összesen: 0
Egyedi: 0

Legtöbb
Összesen: 6897
Egyedi: 1363

Oldal ...
Összesen: 6170606
Egyedi: 160530
Kedves Látogató!

Üdvözlünk a magyar Medal of Honor közösség hivatalos oldalán!
 
Az alábbi funkciók használatához regisztráció szükséges:
üzenőfal, képgaléria, szavazás, fórum, hozzászólás beküldés, moh:aa ladder
 
A regisztráció ingyenes és az adminisztrátorok jóváhagyásával történik.
 
#mohaa.hu team
 
szitapapa blogja
az első mindig fáj...
ez első mindig fáj, nem csak a lányoknak....
Hát akkor sziasztok! Mint ahogy a roppant ötletesre sikerült címem is árulkodik róla, ma oylat csináltam, amit még életemben még soha. EZ pedig nem volt más, mint a warozás. Ezzel a partyval kapcsolatos élményeimet szeretném most veletek megosztani. Tudom, hogy nem érdekel, de azért én leírom:D
Mikor elketltem még nem tudtam, hogy mi fog rám vári a mai nap. Azt hittem,hogy csak egy átlagaos töltőgázozás, egy ksi foci,lazulás a haverokkal, é persze a hajnalig tartó msn ezés lesz a mai prgoramom. DÉl környékeén mit sem sejteve godnoltam kcisit felnézek stainra, aztán legfoglalom magam egy kicsit. Meglepetésemre a sok játékos között volt 2 klántársam is. Egy hete vettem mikorofont fülessel, mostnare a füles része már csak dekoráció. Hiába mikor az embere 30 ropis full márkás nacija 2 hónap után kiszakad, mit vár egy 1000 forintos kínai terméktől. Hetero élettársamam, akit az alvilági körök Kulcs ként emlegetnek, egyből kaptunk az alkalmon, hát akkor lőjjük be az x firét, és mikizzünk egy pöppet. Csakhogy az x fire is hasonló minőségű, mint a fennt említett 2 termék, mindenre jó, csak arra nem amikre használni szeretném. A mikizés nem jött össze, sebaj. Kólázok, kicsit felpörget, mert amúgy nem vagyok egy szívinfarktusos kapálózó idegbeteg. Jól megy a játék, erre srác belöki, hog war van. Húú de jó, úgy se waroztam még, meg most pont jó is lsez, mindegy kivel játszunk, szeritnem jól fogunk teljesíteni. Uccsó meddő prbóbálgatás x firén, msn egyeztteés , majd irány egy oylan pálya, aho " a részeg madár se jár" nem hogy én. a Páyla neve The Hunt, szeritnem nem nagyon cseng isemősen senkinek. Nem szeretném elmondani, és nem is tudom annak a klánnak a nevét, amelylel mi játszottunk. Ne most kezdték a srácok, ezt erősen a tudtunkra is adták, már az eljén. Az egyik tag például a férfi nemiszerv midnen szininímájával illete kcisiny klánunk, és kijelentette, hogy ő márpedig kezdőkkel nem játszik. Én ekkoer finoman kifejeztem egyetértésemet, persze cask a moitor előtt, úgy kb fél percben. Eltelt az első negyed óra, és kedztünk. Azt hittem nem is magyarokkal játszunk, egy értelmes mondtauk nem volt. CSupűán a " bash" " map?" "van mapotok" " szavakat ahjtogattták nem tudtam iről van szó, de szerncsére voltak nálam tapsztaltabb játékosk is a klánomban. Hát akkor játszunk. a játk anyniból állt, hogy a srácok előbb tudták, hogy hova megyek, mint saját magam. Volt ,hogy szépen megbújtak a bokorban, és várták, hogy mikor rohanok elébe. Élvezetese játék volt, nem mondom. Következett a Brigde. Itt sem történt változás, minden ent tovább, mint az eslő pályán. Szaladgáltam fönnt a házban, és hopp, pont ledobnak gránáttal, kinntről az udvarról. Mennék be a házba, ohh hát nem ott gugol a drága az ajtóban, és hát véletlenül pont rám van szegezve a fegyvere.
Végül jött a Rakétás pálya. Főnökúr közölte a haditervet, miszeriint betonkemp. Nem az én műfajom, de ninc mit tenni, a parancs az parancs, nincs apelláta Itt ilyen apróságokkal már nem is törődtem, hogy előbb lőni kezdtek rám, mint ahogy az ajtó nyílt. Meghaltam, éppen figylem a titkos favoritnunkat, aki Mozartot hallgat, miközben anyázzák stalinon. Ő volt Wortex, gonolom most mindenkiben elindult valami, kérném leírni a kommentben, hogy mi:D Nos ő az utasításoknak megfelelően csöndesen lapít az íroszasztal alatt. Kivár, nem mozog, lélegzetvisszafojtva, fél szemmel, ujjal a ravaszon figyleni a bejáratot. aZ ajtó egyszer cask kinyílik, de mielőtt teljesen kitárult volna, csak úgy szól a stg, és mire szegény Wortex cimborám reagálni tudott volna, már ott feküdt a palón egy nagy lyukkal a (seggén:D) a fején. De a kedvenem még csak mos jön. Tudjátok a rakéta mellett van egy kis szellőző. No abba én belemásztam, nagyon messizről. Kijutok a rakétához, nézem, persze még jóval a szelőzzőn belül. kicsit kijjebb megyek, kihajolok, hát egy gránát pont félúton van felém a rakéta irányító szobájából:D Diplomatikusan megkérdezem, hogy ugyan ez most egy kósza gránát volt, vagy honnan a rákból tudta, hogy ott vagyok? Hát képzeljétek, kilátszotam. Tehát mikor ott vagytok majd az irányítószobában, akkor a nay szürkeséget majd mézzétek meg a rakéta mellett, hátha kilátszik majd egy szürke sikaknak a széle, és akkor már mehet is rá a gránát:D Nekik bejött. Mondjuk lelőttek, nem a gránáttól ahlgtam meg. Összegezve kikpatunk kb 30-6 ra. Srác a végén még kijelnti, hogy győztek, sokkal. Hát én is sokkot kaptam a sok csaló egyéntől, de persze senki se csalt, csak én vagyok butus, mert még kezdő vagyok, ők meg már 4 éve játszanak. Tekintlényes idő, de az én fügyimmel játszott hosszú 6 évemet nem veri. Azt csak én verem De megmondva az őszintét én ezt is unom már, de ez magánügy persze. Bocsi.
Köszi szépen, hog végigolvastad, remélem tetszett, nem bántad meg. Ha meg igen, akkor magadra vess, nyenyenyenyenyeyne:D
Szita voltam, puszi nyuszifül

Kategorizálatlan | Hozzászólások (18) | Értékelés: nincs értékelés | 2008. augusztus 18., hétfő - 16:34:59
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Szavazás

Milyen gyakran látogatod a mohaa.hu oldalt?

Naponta

Hetente

Havonta

Félévente

Évente

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 36 hozzászólás: 0
Korábbi szavazások

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/zediihu1/public_html/mohaa.hu/e107_plugins/macgurublog_menu/macgurublog_menu.php on line 16