Hungarian Medal of Honor Community MOHAA.HU TS3 mohaa.hu teamspeak3 szerver
1943-01-23 Az angolok elfoglalják Tripolit.
Címlap Szabályzat Impresszum Letöltések Statisztika Naptár
Kávézó
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


..::[WMSS]::.. Bulldozer
Keresd Facebookon a MOHAA Nosztalgia Klub-ot, ott szerintem lesz olyan, aki tud segíteni.
Dicamillo
Most látom 14 éve regisztáltam ide.. nosztalgiából felraktam a MOHAA-t azonban WIN10 alól menüig jutottam, és onnan kifagy.. van aki segítségemre tudna lenni benne?
Mo[H]dW` Splitter
Szevasztok línesek és nólínesek!
Kecseg
dagee xd
wod. dagi
KECSEG!
Dunna
Én 2002-2007 környékén nagyon fiatal voltam, szóval max offline módban toltam az ipart xD. 2-től 7 éves koromig tartott ezen időszak

2012. szeptember 22., szombat - 10:20
6 év, 2 nap, 11 óra, 50 perc, 32 másodperc ezelőtt
Criton
13 év után még mindig be tudok lépni, régi szép idők, NLC klán, iM Komcsi.... szép gyerekkor
=LOTR= AF
Jézusom. Ez az oldal még üzemel... és be tudok lépni LOL
iM & swat^ Dompi
Retro ossznepi
ip : 173.249.20.47: 12203

le kellene csekkolni.
freeze-tag modba van akad vagy kifagy-e thx. aki adminkodni szeretne szóljon nekem. thx
Kecseg
Mi ez az aktivitás itt
[Z.O.O.] Snake (mrno)
Hello, van itt valaki?
[MORR]Pattomi
Hali 2002. december 02., hétfő - 15:26
15 év, 7 hónap, 2 nap, 3 óra, 56 perc, 37 másodperc ezelőtt
iM & swat^ Dompi
egy nyári össznépi?
#Cyber^FS Clan FaterTheBoss
Szewasztok öreg csókák! a nólín legyen velünk
2003. július 04., péntek - 15:12
14 év, 10 hónap, 2 hét, 41 perc, 23 másodperc ezelőtt
-Aod^ GeniusPro
Akkor már én is
Szaki, majdnem egyszerre regisztráltunk! :o
2004. július 30., péntek - 13:04
13 év, 8 hónap, 3 hét, 5 nap, 23 óra, 4 perc, 46 másodperc ezelőtt
..::[WMSS]::.. Bulldozer
"Az anyag nem vész el, csak átalakul."
82nd Airborne Szaki
Na b+
82nd Airborne Szaki
2004. július 28., szerda - 12:39
13 év, 8 hónap, 2 hét, 2 nap, 1 óra, 9 perc, 28 másodperc ezelőtt
82nd Airborne Szaki
JÉÉÉÉ Még működik a régi accom ! Szevasztok
iM & swat^ Dompi
Dave927
Gyerekek valaki tudna nekem egy letöltési linket dobni arról a verzióról amin ti is toljátok a multit mert sehol nem találom:(
#Cyber^FS Clan FaterTheBoss
Mi a stájsz pléjerek?
(NVKT) Kakumix
Ma'kosguba fent volt majd jött Hemilton és nagyon jól szórakoztam. Sorra jöttek vissza az emlékek és némi reflex is. Nem játszottam már évek óta ilyen gyors játékot, csak a nyugdíjasoknak való WoT-tal és 1-1,5 óra játék után bedurrant az alkarom
(NVKT) Kakumix
Vasárnap este lévén reméltem az Old Muskateers-en lesznek páran, de még senki
(NVKT) Kakumix
Szép jó reggelt újra
mindenkinek! Van még "társasági élet" a magyar MoHAA-ban?
Ízelítő a képgalériából

Mohaa Foci 2009 12 30 250
[2009]
Számláló
Ma
Összesen: 0
Egyedi: 0

Legtöbb
Összesen: 9109
Egyedi: 1793

Oldal ...
Összesen: 6240815
Egyedi: 167145
Kedves Látogató!

Üdvözlünk a magyar Medal of Honor közösség hivatalos oldalán!
 
Az alábbi funkciók használatához regisztráció szükséges:
üzenőfal, képgaléria, szavazás, fórum, hozzászólás beküldés, moh:aa ladder
 
A regisztráció ingyenes és az adminisztrátorok jóváhagyásával történik.
 
#mohaa.hu team
 
Qlcs blogja
Olvassel!
Egy éve mozgunk!
Mielőtt megírom ide kicsi klánunk kronológiáját, a legfontosabb dologgal szeretném kezdeni:

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT PERPETUUM MOBILE!!!


Hát igen... Sokkal többnek tűnik,mint egy év, pedig még "csak" 365 napja volt mikor (körülbelül ugyanilyen időpontban) megszületett két barát jóvoltából egy "klán". Mintha ráérzett volna, hogy mennyi mindent kell kiállnunk a jövőben, Szitu olyan névvel áldott meg minket, ami egy bizonyos tartást ad, bármi történjen, bármilyen nehézségekbe is ütközünk a jövőben... Nehézségekből nem volt hiány, de szerencsére segítőkész és megértő emberekből sem, akik nem hagytak minket cserben és támogattak, kiálltak mellettünk a nehéz időkben. De mi is történt az egy év alatt?

KEZDET
Kezdetben 3 (alapító)tagja volt a klánnak, SZIGORÚAN "osztályklán", nincsenek külsősök Voltak terveink... De ezeket csakhamar fel kellett adnunk, a saját boldogulásunk érdekében 2 hét múlva 2 taggal bővült kicsi közösségünk, így osztályklán helyett baráti alapon szerveződtünk tovább. Első két "külsős" tagunk RaGGa és Feczoo voltak, Feczoonak első klánja, csakúgy mint nekünk. ͍gy tunkoltunk végig 3 hónapot, aztán kerestünk magunk mellé egy fiatal csipást, volt is jelentkező bőven, de a beszélgetéses felvételit Deme nyerte meg, ő lett a társulat 6. tagja. Ekkor már pár szerveren akadt egy-két ismerőse a klánnak, valamint segítőkész klánok, akik bármikor hajlandók voltak szétverni egy gyakwar erejéig ( Itt szeretnék köszönetet mondani a LPL és eX klánoknak a baráti, jó hangulatú warokért! Sajnos már mindkettő felbomlott...) De nem bántuk, fő a jókedv és hogy ezzel is fejlődtünk! Ilyen szerver ismerősből jött a klánunk 7. tagja, a HM szervert gyakran látogatóknak ismerős Suti (aki minden pletyka ellenére még mindig a klán AKT͍V tagja, bár klánéletben sajnos annyira nem tud részt venni, érthető okokból fiatal gyermekével foglalkozik szabadidejében )
Körülbelül 4 hónappal megalakulásunk után nagy fordulat következett be: kaptunk TS szervert, így már beszélgetni is tudtunk warok alatt! Bizony, 4 hónap szenvedés warokon beszéd nélkül, a vereség biztos tudata minden egyes war előtt a kommunikáció hiánya miatt, kemény volt, de túléltük Elkészült a klán első honlapja is e nagy ünnep örömére, elkészítésében nagyon sokan segítettek nekünk, kiemelném Kenyer és RaGGa munkáját, valamint ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített létrehozni első otthonunkat Innentől aztán beindult az élet, jöttek a tagok szép számmal, sikerült olyan embereket is elcsábítanunk, akik tapasztalattal is bírtak, tudtak minket tanítani (effecTIVe, Marci, Akos). Ismét nagy mérföldkő volt az első, saját szerverünk megjelenése, ami rövid időn belül elég közkedvelt és telített lett, hiszen ez időben szinte csak mi szolgáltattunk public real TDM szervert a magyar MoH:AA társadalomnak, annak ellenére, hogy ekkorra már végleg elköteleztük magunkat az OBJ warforma mellett. Sajnos a TDM játéktípus valahogy kihalt a warokon, legalábbis mi ezt tapasztaltuk (annak ellenére, hogy azon a nyáron nyerte meg a Team HUN az Európa Bajnokságot ebben a kategóriában, ezúton is gratu nekik és azoknak az elvetemülteknek akik velem együtt végigmaradtak szurkolni a döntőben ).

ELSŐ TETŐPONT
Itt érte el a klán 13 emberrel az első tetőpontját (#11: Kuba, #12:Piki, #13: laszloherceg), minden adott volt a fejlődéshez: saját klánszerver, TS szerver, elegendő aktív játékos... De nem így történt.
Megpróbálkoztunk egy kis életet lehelni a leülő magyar MoH:AA életbe, kupaszervezésre adtuk a fejünket! Elég tapasztalatlanok és naívak volt,hogy elhiggyük, meg tudjuk csinálni, nagyon rövid időn belül kiderült, hogy nem így van. A kupánk csúfos bukását és az így kialakuló lincshangulatot végül is York oldotta meg, szabályzatot készített és a kupára regisztráló klánok máris az I. mohaa.hu kupán találták magukat! (aminek a kiírását és klántoborzását végül is mi bonyolítottuk, York pedig megszervezte és a szabályokkal alapot adott neki). Ezért hát így utólag (bár mi befürödtünk vele, az alapot mégis mi adtuk neki) azt hiszem, ezt sikerként könyvelhette el fiatal klánunk (legalább az ötlet jó volt )

MÉLYPONT
Ekkor azonban nem így tűnt, mély nyomot hagyott bennünk a kudarc, valamint az, hogy már az első kör után kizártak minket a (végül is általunk kezdeményezett) kupából... Beindultunk egy lejtőn, aminek azt hittem a felbomlás lesz az alja. Marci, Ákos, effecTIVe és Deme elhagyta a klánt, RaGGát csalás miatt, Kubát "rossz magaviselet" miatt el kellett távolítani a klánból, így a felére csökkent a squad létszáma, valamint a híre is elég rossz lett a bukott csalás és -kupaszervezés miatt. Még magunkhoz sem tértünk az első sokkból, rövidesen újabb társunktól kellett megválnunk, Feczoo-t is csalás vádja érte, így megváltunk a klán utolsó "első külsős" tagjától is, valamint laszloherceg és Szita is inaktív lett, így 4 aktív emberre fogyatkoztunk ( Wortex, Suti, Piki és Kulcs). Mindennek a tetejébe a szervert sem tudtuk tovább fizetni, valamint a klánweboldal is összeomlott (ezúton is köszönet az extra.hu-nak (K) ). Habár csatlakoztak hozzánk páran, de ők hamar el is tűntek (^marine, Snowfox, Pite). Itt értünk a lejtő aljára és csúsztunk-másztunk végig a völgyben, de szerencsére jött a felemelkedés.

ÚJ LENDÜLET
Wortex megunta a tétlen állapotot, szervert rendelt, így ismét tudtunk valami aktivitást mutatni, valamint kaptunk valamit ami öntött belénk lelket. Toborzókörútra indult és nem is eredménytelenül! Ezek után még voltak akik láttak bennünk valami fantáziát és nem hagyták felbomlani a klánt. Csatlakozott hozzánk WhitePower, majd (szigorúan névsorban ) Baxy, G!no, GyümiÚr, Kennyyy, Lencsy, Lucky, ShOkk, Syl3r és Tech, valamint visszatért hozzánk Deme (^Csabi) így 17 taggal bírtunk ekkor (laszloherceg és Szitu is visszatért inaktív állapotából). Az eltökélt banda szorgos munkával nekilátott, hogy felépítsen valami újat, egy remélhetőleg szebb jövő ígéretében. Ismét lett klánweblapunk, a szerverünk bérlése megoldódott másfél évre(!) (we Kennyyy) és lett Ventrillo szerverünk is (valamint Lencsy hatására nevet "változtattam" : Qlcs ). Sajnos az új csapat hamar véráldozatokat követelt, meg kellett válnunk Pikitől, valamint ShOKK, laszloherceg és Deme is végérvényesen elhagyták a klántól. Ezen a ponton csatlakozott hozzánk klánunk egyetlen (és egyben utolsó) multiklánozó tagja, a sokak által ismert és elismert Dompi, valamint új és lelkes barátokra tettünk szert ( |Db| clan tagjai )

TERVEK
Habár meglátásom szerint klánunk napról napra baktat felfelé a domboldalon, a jövőre nézve komoly terveket tűztünk ki célul, melyek megvalósításához sok idő szükséges, de ilyen lelkes és kitartó csapattal sikerülnie kell! Eddig is hatalmas eredménynek könyvelem el, hogy sikerült új lendületet adni az örökmozgónak, bár ebben leginkább Wortex és a belépő lelkes klántársak segítettek, mintsem én Ezek után mi is lenne a tervünk a jövőben? Kiépíteni egy összeszokott és versenyképes csapatot, megismertetni magunkat a magyar MoH:AA életben, hogy végre ne csak a kudarcainkra, botlásainkra, de eredményeinkre is emlékezzenek! Még nagyon az út elején járunk, a jelenlegi kupa a bemelegítés, egy erőpróba, hogy mekkora a tűrőképessége az "új" P.M.-nek, tudunk-e együtt maradni így 14-en és tovább építkezni a múltban történtek ellenére is és tovább folytatni nemrég kezdett vállalkozásunkat. Én csak remélni tudom, hogy lesz hozzá a friss tagoknak elég ereje és kitartása, de ha ennyi akarattal tudunk továbbmenni, amennyit most tapasztalok, akkor azt hiszem, a következő kupán többet is fel tudunk mutatni a jelenlegi formánkhoz képest

Összegezve egy nem túl könnyű éven vagyunk túl, de a klán jövője jobb lehet, ha tényleg ki tudunk tartani és nem engedjük, hogy külső támadások széthúzzanak minket. Üzenetem ezzel a bloggal

      - a mostani klántársaimnak: vegyetek a múltból példát, túléltünk már sokkal nehezebb szituációkat is (nem mintha most válságban lennénk, sőt! ), tartsatok ki, ne szálljunk szét!

      - a minket támadóknak: én igenis felvállalom a múltat, minden hibájával és félrelépésével együtt és büszke vagyok rá, hogy sok másik klánnal ellentétben ez minket nem küldött a padlóra! Szálljon magába mindegyik, számolja össze hány klánban volt eddig és mennyire tartott ki mellette a bajban.  Egy évet túléltünk sok megpróbáltatással, lehet támadni, próbálkozni, eddig MI még mindent kibírtunk és ezután is kifogjuk

Köszönöm,hogy végigolvastad és elnézést, ha kihagytam valakit, nem sértődés, csupán a rossz emlékezet műve

Üdv.:
--:[Perpetuum Mobile/Qlcs]:--

U.i.:
Szeretném felfedni az összes álnevem, hogy könnyebben lehessen engem támadni és csalózni, ez mind én vagyok:

--:[Perpetuum Mobile/Vancha]:--                                  FeS2 | Pirit                         --:[P.M./Kulcs]:--

Kategorizálatlan | Hozzászólások (29) | Értékelés: 10 | 2009. július 29., szerda - 01:45:53
Köszi webforditas.hu!
Este sajnos nem vág úgy az agyam,mint napközben, ezért elakadtam egy angol szavacska fordításában, nem volt kedvem felállni a géptől, mit is csináljak, mit is csináljak? Megvan!!!!  Mire is jó a mi drága segítőkész weboldalunk,a webforditas.hu ha nem erre?! (nem reklám,majd ráébredtek ) Tehát megnyitom, átállítom magyar - angolra és beírom a keresett szót: hálás --> grateful

...

Lenne... de ehelyett:

kép
Hát ehhez nincs mit hozzáfűzni azt hiszem, köszi wf.hu a segítséget!

Kategorizálatlan | Hozzászólások (6) | Értékelés: 10 | 2009. július 13., hétfő - 02:38:28
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Szavazás

Milyen gyakran látogatod a mohaa.hu oldalt?

Naponta

Hetente

Havonta

Félévente

Évente

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 42 hozzászólás: 0
Korábbi szavazások