Hungarian Medal of Honor Community MOHAA.HU TS3 mohaa.hu teamspeak3 szerver
Címlap Szabályzat Impresszum Letöltések Statisztika Naptár
Kávézó
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


..::[WMSS]::.. Bulldozer
1-2 lehet, hogy még van. De már 8 évvel ezelőtt is legfeljebb 2 volt, amin játékosok is voltak.
csabus1972
Kérdésem lenne, mégpedig az ,hogy az Airborne-al játszom, és létezik még olyan szerver ami elérhető?
csabus1972
Sziasztok. Köszi a felvételt. Csaba vagyok.
Kempelek
Sziasztok!

Hosszabb, több éves kihagyás után az .: Old Musketeer$:. klán Mákosguba vezetésével elindított egy magyar, nosztalgia Mohaa szervert.

Akit érdekel és jönne azt szívesen várjuk 12 fős szerverünkre. Only mauser+freeze tag mód.
IP.: 37.221.209.105:12118
eC Unicum
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
FrozeN
..::[WMSS]::.. Bulldozer
Nem tudok róla, hogy lenne, viszont folyamatban van a mohaa unreal engine 4-gyel történő fejlesztése. Már vannak látható (játszható) eredmények, de a szerzői jogi dolgok miatt nem egyszerű véghezvinni.
#team.lpl | Renee
Sziasztok! Van még élő magyar szerver? Újra elővettem a nagyöreget és szívesen kipróbálnám, mennyit kopott a tudásom az évek alatt.
eC Unicum
Sziasztok!
Kecseg
szia Fater
#Cyber^FS Clan FaterTheBoss
hali csajok és skacok,a nólín legyen veletek!
..::[WMSS]::.. Bulldozer
Hahó!
#Cyber^FS Clan FaterTheBoss
Hali szép napot,a nólín legyen veletek!
..::[WMSS]::.. Bulldozer
Kecseg
Természetesen GP
-Aod^ GeniusPro
Él még valaki, vagy teljesen kipusztult a közösség?
Foxy
mellesleg az egyik videó a mohaa letöltéséről, telepítéséről és szerverek betöltéséről szól, ha valaki küszdködne a MOHAA telepítésével (win10 alatt készült a videó)
Foxy
Sziasztok, egy ideje futtatok egy (mohaa) csatornát, kérlek nézzetek rá!:D
iM & swat^ mader^
na, itt az ido, h leszedjem a jatekot

hello all! mader iz back
iM & swat^ Dompi
én ugy csináltam , hogy mindehova bemásoltam a dll-t és egyszer csak el indult. milyen a videokarid? ATI? azok szoktak szarakodni
TITI
Lecseréltem az Opengl.dll -t, de ugyanúgy nem indul. Van valami más megoldás?
iM & swat^ Dompi
nekem is volt ilyen problémám. olyan 6 évig lecseréltem a gépemet a videokari miatt csinálhatja. opengl.dll file cserét eszközölsz és menni fog.
TITI
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni?Új gépet vettem amin windows 10 fut.Szeretném újra játszani a Medal of Honor Allied Assaultot, de nem indul el.Windows XP SP3-on simán fut.Van valami megoldás a problémára?Esetleg valamilyen patch stb. Előre is köszönöm a segítséget.
[MORR]Pattomi
sziasztok
Kecseg
Ízelítő a képgalériából

Mohaa Foci 2009 12 30 259
[2009]
Számláló
Ma
Összesen: 0
Egyedi: 0

Legtöbb
Összesen: 6897
Egyedi: 1363

Oldal ...
Összesen: 6170606
Egyedi: 160530
Kedves Látogató!

Üdvözlünk a magyar Medal of Honor közösség hivatalos oldalán!
 
Az alábbi funkciók használatához regisztráció szükséges:
üzenőfal, képgaléria, szavazás, fórum, hozzászólás beküldés, moh:aa ladder
 
A regisztráció ingyenes és az adminisztrátorok jóváhagyásával történik.
 
#mohaa.hu team
 
Qlcs blogja
Olvassel!
Egy éve mozgunk!
Mielőtt megírom ide kicsi klánunk kronológiáját, a legfontosabb dologgal szeretném kezdeni:

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT PERPETUUM MOBILE!!!


Hát igen... Sokkal többnek tűnik,mint egy év, pedig még "csak" 365 napja volt mikor (körülbelül ugyanilyen időpontban) megszületett két barát jóvoltából egy "klán". Mintha ráérzett volna, hogy mennyi mindent kell kiállnunk a jövőben, Szitu olyan névvel áldott meg minket, ami egy bizonyos tartást ad, bármi történjen, bármilyen nehézségekbe is ütközünk a jövőben... Nehézségekből nem volt hiány, de szerencsére segítőkész és megértő emberekből sem, akik nem hagytak minket cserben és támogattak, kiálltak mellettünk a nehéz időkben. De mi is történt az egy év alatt?

KEZDET
Kezdetben 3 (alapító)tagja volt a klánnak, SZIGORÚAN "osztályklán", nincsenek külsősök Voltak terveink... De ezeket csakhamar fel kellett adnunk, a saját boldogulásunk érdekében 2 hét múlva 2 taggal bővült kicsi közösségünk, így osztályklán helyett baráti alapon szerveződtünk tovább. Első két "külsős" tagunk RaGGa és Feczoo voltak, Feczoonak első klánja, csakúgy mint nekünk. ͍gy tunkoltunk végig 3 hónapot, aztán kerestünk magunk mellé egy fiatal csipást, volt is jelentkező bőven, de a beszélgetéses felvételit Deme nyerte meg, ő lett a társulat 6. tagja. Ekkor már pár szerveren akadt egy-két ismerőse a klánnak, valamint segítőkész klánok, akik bármikor hajlandók voltak szétverni egy gyakwar erejéig ( Itt szeretnék köszönetet mondani a LPL és eX klánoknak a baráti, jó hangulatú warokért! Sajnos már mindkettő felbomlott...) De nem bántuk, fő a jókedv és hogy ezzel is fejlődtünk! Ilyen szerver ismerősből jött a klánunk 7. tagja, a HM szervert gyakran látogatóknak ismerős Suti (aki minden pletyka ellenére még mindig a klán AKT͍V tagja, bár klánéletben sajnos annyira nem tud részt venni, érthető okokból fiatal gyermekével foglalkozik szabadidejében )
Körülbelül 4 hónappal megalakulásunk után nagy fordulat következett be: kaptunk TS szervert, így már beszélgetni is tudtunk warok alatt! Bizony, 4 hónap szenvedés warokon beszéd nélkül, a vereség biztos tudata minden egyes war előtt a kommunikáció hiánya miatt, kemény volt, de túléltük Elkészült a klán első honlapja is e nagy ünnep örömére, elkészítésében nagyon sokan segítettek nekünk, kiemelném Kenyer és RaGGa munkáját, valamint ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített létrehozni első otthonunkat Innentől aztán beindult az élet, jöttek a tagok szép számmal, sikerült olyan embereket is elcsábítanunk, akik tapasztalattal is bírtak, tudtak minket tanítani (effecTIVe, Marci, Akos). Ismét nagy mérföldkő volt az első, saját szerverünk megjelenése, ami rövid időn belül elég közkedvelt és telített lett, hiszen ez időben szinte csak mi szolgáltattunk public real TDM szervert a magyar MoH:AA társadalomnak, annak ellenére, hogy ekkorra már végleg elköteleztük magunkat az OBJ warforma mellett. Sajnos a TDM játéktípus valahogy kihalt a warokon, legalábbis mi ezt tapasztaltuk (annak ellenére, hogy azon a nyáron nyerte meg a Team HUN az Európa Bajnokságot ebben a kategóriában, ezúton is gratu nekik és azoknak az elvetemülteknek akik velem együtt végigmaradtak szurkolni a döntőben ).

ELSŐ TETŐPONT
Itt érte el a klán 13 emberrel az első tetőpontját (#11: Kuba, #12:Piki, #13: laszloherceg), minden adott volt a fejlődéshez: saját klánszerver, TS szerver, elegendő aktív játékos... De nem így történt.
Megpróbálkoztunk egy kis életet lehelni a leülő magyar MoH:AA életbe, kupaszervezésre adtuk a fejünket! Elég tapasztalatlanok és naívak volt,hogy elhiggyük, meg tudjuk csinálni, nagyon rövid időn belül kiderült, hogy nem így van. A kupánk csúfos bukását és az így kialakuló lincshangulatot végül is York oldotta meg, szabályzatot készített és a kupára regisztráló klánok máris az I. mohaa.hu kupán találták magukat! (aminek a kiírását és klántoborzását végül is mi bonyolítottuk, York pedig megszervezte és a szabályokkal alapot adott neki). Ezért hát így utólag (bár mi befürödtünk vele, az alapot mégis mi adtuk neki) azt hiszem, ezt sikerként könyvelhette el fiatal klánunk (legalább az ötlet jó volt )

MÉLYPONT
Ekkor azonban nem így tűnt, mély nyomot hagyott bennünk a kudarc, valamint az, hogy már az első kör után kizártak minket a (végül is általunk kezdeményezett) kupából... Beindultunk egy lejtőn, aminek azt hittem a felbomlás lesz az alja. Marci, Ákos, effecTIVe és Deme elhagyta a klánt, RaGGát csalás miatt, Kubát "rossz magaviselet" miatt el kellett távolítani a klánból, így a felére csökkent a squad létszáma, valamint a híre is elég rossz lett a bukott csalás és -kupaszervezés miatt. Még magunkhoz sem tértünk az első sokkból, rövidesen újabb társunktól kellett megválnunk, Feczoo-t is csalás vádja érte, így megváltunk a klán utolsó "első külsős" tagjától is, valamint laszloherceg és Szita is inaktív lett, így 4 aktív emberre fogyatkoztunk ( Wortex, Suti, Piki és Kulcs). Mindennek a tetejébe a szervert sem tudtuk tovább fizetni, valamint a klánweboldal is összeomlott (ezúton is köszönet az extra.hu-nak (K) ). Habár csatlakoztak hozzánk páran, de ők hamar el is tűntek (^marine, Snowfox, Pite). Itt értünk a lejtő aljára és csúsztunk-másztunk végig a völgyben, de szerencsére jött a felemelkedés.

ÚJ LENDÜLET
Wortex megunta a tétlen állapotot, szervert rendelt, így ismét tudtunk valami aktivitást mutatni, valamint kaptunk valamit ami öntött belénk lelket. Toborzókörútra indult és nem is eredménytelenül! Ezek után még voltak akik láttak bennünk valami fantáziát és nem hagyták felbomlani a klánt. Csatlakozott hozzánk WhitePower, majd (szigorúan névsorban ) Baxy, G!no, GyümiÚr, Kennyyy, Lencsy, Lucky, ShOkk, Syl3r és Tech, valamint visszatért hozzánk Deme (^Csabi) így 17 taggal bírtunk ekkor (laszloherceg és Szitu is visszatért inaktív állapotából). Az eltökélt banda szorgos munkával nekilátott, hogy felépítsen valami újat, egy remélhetőleg szebb jövő ígéretében. Ismét lett klánweblapunk, a szerverünk bérlése megoldódott másfél évre(!) (we Kennyyy) és lett Ventrillo szerverünk is (valamint Lencsy hatására nevet "változtattam" : Qlcs ). Sajnos az új csapat hamar véráldozatokat követelt, meg kellett válnunk Pikitől, valamint ShOKK, laszloherceg és Deme is végérvényesen elhagyták a klántól. Ezen a ponton csatlakozott hozzánk klánunk egyetlen (és egyben utolsó) multiklánozó tagja, a sokak által ismert és elismert Dompi, valamint új és lelkes barátokra tettünk szert ( |Db| clan tagjai )

TERVEK
Habár meglátásom szerint klánunk napról napra baktat felfelé a domboldalon, a jövőre nézve komoly terveket tűztünk ki célul, melyek megvalósításához sok idő szükséges, de ilyen lelkes és kitartó csapattal sikerülnie kell! Eddig is hatalmas eredménynek könyvelem el, hogy sikerült új lendületet adni az örökmozgónak, bár ebben leginkább Wortex és a belépő lelkes klántársak segítettek, mintsem én Ezek után mi is lenne a tervünk a jövőben? Kiépíteni egy összeszokott és versenyképes csapatot, megismertetni magunkat a magyar MoH:AA életben, hogy végre ne csak a kudarcainkra, botlásainkra, de eredményeinkre is emlékezzenek! Még nagyon az út elején járunk, a jelenlegi kupa a bemelegítés, egy erőpróba, hogy mekkora a tűrőképessége az "új" P.M.-nek, tudunk-e együtt maradni így 14-en és tovább építkezni a múltban történtek ellenére is és tovább folytatni nemrég kezdett vállalkozásunkat. Én csak remélni tudom, hogy lesz hozzá a friss tagoknak elég ereje és kitartása, de ha ennyi akarattal tudunk továbbmenni, amennyit most tapasztalok, akkor azt hiszem, a következő kupán többet is fel tudunk mutatni a jelenlegi formánkhoz képest

Összegezve egy nem túl könnyű éven vagyunk túl, de a klán jövője jobb lehet, ha tényleg ki tudunk tartani és nem engedjük, hogy külső támadások széthúzzanak minket. Üzenetem ezzel a bloggal

      - a mostani klántársaimnak: vegyetek a múltból példát, túléltünk már sokkal nehezebb szituációkat is (nem mintha most válságban lennénk, sőt! ), tartsatok ki, ne szálljunk szét!

      - a minket támadóknak: én igenis felvállalom a múltat, minden hibájával és félrelépésével együtt és büszke vagyok rá, hogy sok másik klánnal ellentétben ez minket nem küldött a padlóra! Szálljon magába mindegyik, számolja össze hány klánban volt eddig és mennyire tartott ki mellette a bajban.  Egy évet túléltünk sok megpróbáltatással, lehet támadni, próbálkozni, eddig MI még mindent kibírtunk és ezután is kifogjuk

Köszönöm,hogy végigolvastad és elnézést, ha kihagytam valakit, nem sértődés, csupán a rossz emlékezet műve

Üdv.:
--:[Perpetuum Mobile/Qlcs]:--

U.i.:
Szeretném felfedni az összes álnevem, hogy könnyebben lehessen engem támadni és csalózni, ez mind én vagyok:

--:[Perpetuum Mobile/Vancha]:--                                  FeS2 | Pirit                         --:[P.M./Kulcs]:--

Kategorizálatlan | Hozzászólások (29) | Értékelés: 10 | 2009. július 29., szerda - 01:45:53
Köszi webforditas.hu!
Este sajnos nem vág úgy az agyam,mint napközben, ezért elakadtam egy angol szavacska fordításában, nem volt kedvem felállni a géptől, mit is csináljak, mit is csináljak? Megvan!!!!  Mire is jó a mi drága segítőkész weboldalunk,a webforditas.hu ha nem erre?! (nem reklám,majd ráébredtek ) Tehát megnyitom, átállítom magyar - angolra és beírom a keresett szót: hálás --> grateful

...

Lenne... de ehelyett:

kép
Hát ehhez nincs mit hozzáfűzni azt hiszem, köszi wf.hu a segítséget!

Kategorizálatlan | Hozzászólások (6) | Értékelés: 10 | 2009. július 13., hétfő - 02:38:28
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Szavazás

Milyen gyakran látogatod a mohaa.hu oldalt?

Naponta

Hetente

Havonta

Félévente

Évente

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 36 hozzászólás: 0
Korábbi szavazások

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/zediihu1/public_html/mohaa.hu/e107_plugins/macgurublog_menu/macgurublog_menu.php on line 16