Hungarian Medal of Honor Community MOHAA.HU TS3 mohaa.hu teamspeak3 szerver
1941-01-22 Tobruk brit kézre kerül.
1943-01-22 A szovjetek utolsó rohamot indítanak Sztálingrádnál.
1944-01-22 Amerikai partraszállás Anzio mellett.
Címlap Szabályzat Impresszum Letöltések Statisztika Naptár
Kávézó
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


..::[WMSS]::.. Bulldozer
1-2 lehet, hogy még van. De már 8 évvel ezelőtt is legfeljebb 2 volt, amin játékosok is voltak.
csabus1972
Kérdésem lenne, mégpedig az ,hogy az Airborne-al játszom, és létezik még olyan szerver ami elérhető?
csabus1972
Sziasztok. Köszi a felvételt. Csaba vagyok.
Kempelek
Sziasztok!

Hosszabb, több éves kihagyás után az .: Old Musketeer$:. klán Mákosguba vezetésével elindított egy magyar, nosztalgia Mohaa szervert.

Akit érdekel és jönne azt szívesen várjuk 12 fős szerverünkre. Only mauser+freeze tag mód.
IP.: 37.221.209.105:12118
eC Unicum
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
FrozeN
..::[WMSS]::.. Bulldozer
Nem tudok róla, hogy lenne, viszont folyamatban van a mohaa unreal engine 4-gyel történő fejlesztése. Már vannak látható (játszható) eredmények, de a szerzői jogi dolgok miatt nem egyszerű véghezvinni.
#team.lpl | Renee
Sziasztok! Van még élő magyar szerver? Újra elővettem a nagyöreget és szívesen kipróbálnám, mennyit kopott a tudásom az évek alatt.
eC Unicum
Sziasztok!
Kecseg
szia Fater
#Cyber^FS Clan FaterTheBoss
hali csajok és skacok,a nólín legyen veletek!
..::[WMSS]::.. Bulldozer
Hahó!
#Cyber^FS Clan FaterTheBoss
Hali szép napot,a nólín legyen veletek!
..::[WMSS]::.. Bulldozer
Kecseg
Természetesen GP
-Aod^ GeniusPro
Él még valaki, vagy teljesen kipusztult a közösség?
Foxy
mellesleg az egyik videó a mohaa letöltéséről, telepítéséről és szerverek betöltéséről szól, ha valaki küszdködne a MOHAA telepítésével (win10 alatt készült a videó)
Foxy
Sziasztok, egy ideje futtatok egy (mohaa) csatornát, kérlek nézzetek rá!:D
iM & swat^ mader^
na, itt az ido, h leszedjem a jatekot

hello all! mader iz back
iM & swat^ Dompi
én ugy csináltam , hogy mindehova bemásoltam a dll-t és egyszer csak el indult. milyen a videokarid? ATI? azok szoktak szarakodni
TITI
Lecseréltem az Opengl.dll -t, de ugyanúgy nem indul. Van valami más megoldás?
iM & swat^ Dompi
nekem is volt ilyen problémám. olyan 6 évig lecseréltem a gépemet a videokari miatt csinálhatja. opengl.dll file cserét eszközölsz és menni fog.
TITI
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni?Új gépet vettem amin windows 10 fut.Szeretném újra játszani a Medal of Honor Allied Assaultot, de nem indul el.Windows XP SP3-on simán fut.Van valami megoldás a problémára?Esetleg valamilyen patch stb. Előre is köszönöm a segítséget.
[MORR]Pattomi
sziasztok
Kecseg
Ízelítő a képgalériából

Mohaa Foci 2008 12 30 021
[2008]
Számláló
Ma
Összesen: 0
Egyedi: 0

Legtöbb
Összesen: 6899
Egyedi: 1365

Oldal ...
Összesen: 6170689
Egyedi: 160557
Kedves Látogató!

Üdvözlünk a magyar Medal of Honor közösség hivatalos oldalán!
 
Az alábbi funkciók használatához regisztráció szükséges:
üzenőfal, képgaléria, szavazás, fórum, hozzászólás beküldés, moh:aa ladder
 
A regisztráció ingyenes és az adminisztrátorok jóváhagyásával történik.
 
#mohaa.hu team
 
Kobe Bence blogja
(^^.)
Zsobo majdnem távozott Moh:AA-s köreinkből!
Kezdjük ott hogy Zsobo-t szerintem naon sokan ismerik (adatit nem tom ki szabad-e adni ) Annyit mondok hogy 4 éve játszik (monitor nélkül csak hang alapján... ) A Travian..... Elvette az eszét, teljese meghülyült azon lógott egész nap! 1x benyögte többet nem Moh:AA-zok!!! Nézek nagyokat, modom mivan?! ( Aztán elment.
Elötte héten játszottunk 1 nagyo jót (algíron kempeltünk a tető-s résznél a házakban és midig felváltva mentünk fel mikor hallottunk vkit jönni a másik addig fedezett...) Hát ezt kirtam msn-en "Azok a régi szép idők! Halka méászkálós kempelős teős idők!
Vmi iesmit irtam... Nagyon szomorú voltam... 2 anppal később írt msnen "!Vissaztértem!" !amazed !lol !amazed Nagyon örültem! Mondom miért?! "Hát a személyes üzid miatt!!!" Hát majdnem sírtam! Azóta kigyógyult a Travian betegségből! Mostanság nem igen ér rá nem sokat játszik foglalkozik a serverekkel meg a ts-el igazgatja a társaságot...


4 [BH]^Jagermaister^...

Kategorizálatlan | Hozzászólások (7) | Értékelés: nincs értékelés | 2008. március 21., péntek - 17:52:13
Bemutatkozás!
Sziasztok!

Szabó Bence vagyok 16 éves Nagyatádi srác! Körübelül 1 éve Moh:AA-zok 1 kisebb megszakítással (régen Bencee [HUN], most [BH]^K0ß3 B3NC33^ néven játszok).
1x 1ik haverom mondta hogy menjek cod-ozni mert hogy mien jó akkor nekem nem volt még meg így hát kipróbáltam a Moh:AA-t (mert az megvolt) hogy mégis mien lehet az iesfajta játék és abban a pillanatban beleszerettem 1xűen elképesztő volt számomra, addig is nagyon szerettem a 2. világháborút de onnantól életem részévé vált a Moh:AA által. Aznap kb. hajnali 4 óráig játszottam, persze első játékot kb 2 : 40-es stat-al zártam de nagyon élveztem! Körübelül 1 hónapja kezdtem (Mellékesen megjegyzem csak hétvégéken játszok szal nem sokat játszottam akkor) lassan kezdtem belejönni de még nem igen ment jól. Fent voltam az 1ik tdm serveren és jött vki (akkor még számomra ismeretlen ember, és klán) =F.T.S.=^Valiant^[CL] néven (azt se tudtam még akkor mi az a [CL]:D) Ő volt Zsobo...! Játszottunk 1 darabig és megkérdezte hol hány éves vagyok és hogy mióta játszok és azt mondta vegyem fel msnre (később kiderült sok embert felvett akibe látott vmit...) nagyokat csodálkozva felvettem, elmondta ki ő és hogy mien klán az (akkor nagyon jó klán volt) és mondta hogy talán beléphetnék a klánba ha gyakorlok és javulok 1 picit. Másnap hívott hoyg mejünk játszani persze mindig megölt én meg csak csodálkoztam hogy hogyan csinálja és mindig kérdeztem "Ezt meg hogyan?!" Majd elmondta mit hogyan s merre, ez volt kb 2,3 hétig majd mondta hogy lépjek be a klánba ez meg is történt ebben az időszakban nagyon sokat fejlődtem majd kiléptem a klából (ez volt a megszakítás) Mikor ujra elkezdtem játszani már új klánt csináltak Zsoboék ([BH] Biohazard) abba is beléptem! Hát így lettem én [Bh]!

Kategorizálatlan | Hozzászólások (1) | Értékelés: nincs értékelés | 2008. március 21., péntek - 17:29:40
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Szavazás

Milyen gyakran látogatod a mohaa.hu oldalt?

Naponta

Hetente

Havonta

Félévente

Évente

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 36 hozzászólás: 0
Korábbi szavazások

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/zediihu1/public_html/mohaa.hu/e107_plugins/macgurublog_menu/macgurublog_menu.php on line 16