Hungarian Medal of Honor Community MOHAA.HU TS3 mohaa.hu teamspeak3 szerver
Címlap Szabályzat Impresszum Letöltések Statisztika Naptár
Kávézó
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


..::[WMSS]::.. Bulldozer
1-2 lehet, hogy még van. De már 8 évvel ezelőtt is legfeljebb 2 volt, amin játékosok is voltak.
csabus1972
Kérdésem lenne, mégpedig az ,hogy az Airborne-al játszom, és létezik még olyan szerver ami elérhető?
csabus1972
Sziasztok. Köszi a felvételt. Csaba vagyok.
Kempelek
Sziasztok!

Hosszabb, több éves kihagyás után az .: Old Musketeer$:. klán Mákosguba vezetésével elindított egy magyar, nosztalgia Mohaa szervert.

Akit érdekel és jönne azt szívesen várjuk 12 fős szerverünkre. Only mauser+freeze tag mód.
IP.: 37.221.209.105:12118
eC Unicum
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
FrozeN
..::[WMSS]::.. Bulldozer
Nem tudok róla, hogy lenne, viszont folyamatban van a mohaa unreal engine 4-gyel történő fejlesztése. Már vannak látható (játszható) eredmények, de a szerzői jogi dolgok miatt nem egyszerű véghezvinni.
#team.lpl | Renee
Sziasztok! Van még élő magyar szerver? Újra elővettem a nagyöreget és szívesen kipróbálnám, mennyit kopott a tudásom az évek alatt.
eC Unicum
Sziasztok!
Kecseg
szia Fater
#Cyber^FS Clan FaterTheBoss
hali csajok és skacok,a nólín legyen veletek!
..::[WMSS]::.. Bulldozer
Hahó!
#Cyber^FS Clan FaterTheBoss
Hali szép napot,a nólín legyen veletek!
..::[WMSS]::.. Bulldozer
Kecseg
Természetesen GP
-Aod^ GeniusPro
Él még valaki, vagy teljesen kipusztult a közösség?
Foxy
mellesleg az egyik videó a mohaa letöltéséről, telepítéséről és szerverek betöltéséről szól, ha valaki küszdködne a MOHAA telepítésével (win10 alatt készült a videó)
Foxy
Sziasztok, egy ideje futtatok egy (mohaa) csatornát, kérlek nézzetek rá!:D
iM & swat^ mader^
na, itt az ido, h leszedjem a jatekot

hello all! mader iz back
iM & swat^ Dompi
én ugy csináltam , hogy mindehova bemásoltam a dll-t és egyszer csak el indult. milyen a videokarid? ATI? azok szoktak szarakodni
TITI
Lecseréltem az Opengl.dll -t, de ugyanúgy nem indul. Van valami más megoldás?
iM & swat^ Dompi
nekem is volt ilyen problémám. olyan 6 évig lecseréltem a gépemet a videokari miatt csinálhatja. opengl.dll file cserét eszközölsz és menni fog.
TITI
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni?Új gépet vettem amin windows 10 fut.Szeretném újra játszani a Medal of Honor Allied Assaultot, de nem indul el.Windows XP SP3-on simán fut.Van valami megoldás a problémára?Esetleg valamilyen patch stb. Előre is köszönöm a segítséget.
[MORR]Pattomi
sziasztok
Kecseg
Ízelítő a képgalériából

Mohaa Foci 2007 12 30 016
[2007]
Számláló
Ma
Összesen: 0
Egyedi: 0

Legtöbb
Összesen: 6897
Egyedi: 1363

Oldal ...
Összesen: 6170606
Egyedi: 160530
Kedves Látogató!

Üdvözlünk a magyar Medal of Honor közösség hivatalos oldalán!
 
Az alábbi funkciók használatához regisztráció szükséges:
üzenőfal, képgaléria, szavazás, fórum, hozzászólás beküldés, moh:aa ladder
 
A regisztráció ingyenes és az adminisztrátorok jóváhagyásával történik.
 
#mohaa.hu team
 
Charl!e F!rpo^ blogja
nemisakarokblogotcsakacsetboxkorlátozvavan...
A MAGYAR NYELV MINT ÚTIKÖNYV AZ ÉLET NEVŰ TÚRÁHOZ Vakon és süketen éltünk idáig...A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.Miről is szól tulajdonképpen az Útikönyv:Dióhéjban a könyv arról szól, hogy a magyar nyelv és a hozzá tartozó ősi írás nyilvánvalóan egy gondosan megszerkesztett ősi, mégis hihetetlenül fejlettnek látszó rendszer szerint felépített nyelv és szorosan hozzá tartozó írás, ami kizárt hogy a makogásból fejlődött, jött létre!
A bizonyíték erre a szavak és jelek réteges jelentései mögött lévő ma is érthető mély szellemmel megáldott rendszer, aminek az utalásai egyes esetekben napjaink felfedezéseivel vetekszenek. Nem is csoda hogy eddig nem vette észre senki, vagy aki észrevette nem vette elég komolyan, hiszen az iskolákban azt tanítják, hogy az emberiség lineárisan fejlődött egészen a mai evolúció csúcsán lévő modern emberig. A magyar nyelv és a hozzá tartozó írás pedig ha a mélyére nézünk, magával a létével cáfolja mindezt!

Miért és hogyan?

Rendszerek a legritkább esetben jönnek létre véletlenül. Főleg olyan rendszerek amiknek jól követhető kezdetük, felépítményük van. A magyar nyelvben és hozzá tartozó írásban pedig egy jól követhető, útikönyv szerű rendszer van, mondhatnánk úgy is hogy elrejtve, de ez így nem igaz. Mert a rendszer nyilvánvaló! Feltárulkozik bárki előtt akit érdekel és veszi a fáradságot, hogy megértse.


A szeretet vallása

régebbi lehet mint gondolnánk

Az első jel! Egy darab egyenes vonal! Olyan mint egy ösvény. Kövessük hát, s meglátjuk tényleg olyan e az egész mint egy útikönyv az élet nevű túrához? Mert a szer ha figyelünk rá, őseink szerint ott van minden dologban ami körülvesz minket. Az egész világot áthatja és értelmezi. Figyelemreméltó, hogy szerepe ugyan az mint a szattvá-nak a Védikus feljegyzésekben. Hiszen lehet akár gyógyszer, élelmiszer, rendszer, vagy szerelem, de mindig a természetes rendhez, az életet adáshoz, a teremtéshez vezet minket.

A mértékadó, iránymutató voltát bizonyítja az, hogy azokat a papírokat, amiken az emberek biztosítják egymást arról, hogy betartják ígéreteiket, tehát rendben szervezetten, a szer szerint fognak eljárni, a mai napig szerződésnek hívják. Fontosságát bizonyítja az is, hogy a szerződésszegés a mai napig a legcsúnyább dolgok közé tartozik. Ékes bizonyítéka, hogy őseinknek a szer mennyire fontos volt az, hogy honfoglaló eleink, a legendás vérszerződést is az akkor még Szernek hívott településen kötötték meg. (Ezt a települést, ma Ópusztaszernek hívják.) És ha majd a végére értünk ennek a fejezetnek, akkor belátjuk majd, hogy a mi életünk is egy szerződés szerint zajlik. Amit ha figyelembe veszünk, ha nem, akkor is a szer törvényei szerint kell élnünk és ha nem tartjuk be a szer intelmeit, mértékadását, akkor azért járunk pórul, mert szó szerint szerződésszegők vagyunk.

A szer alaptulajdonságaira következtethetünk az egy-szerű, ész-szerű kifejezésekből is, melyek segíthetik az alkotóembereket is, akiket szintén nem véletlenül nevezünk magyarul szerzőnek. Ez a szó nyilvánvalóan utal arra, hogy ők is a szer kegyelméből jutnak hozzá ahhoz az esszenciához, amiből a szerzeményeiket létrehozzák. És ha figyelembe vesszük azt, hogy a szer a magyarban a hatványozás, azaz a többszörözés, sokszorozás szava is láthatjuk, hogy a szerző sem más mint teremtő sokszorozó! Szó szerint szerező!

Az útmutatás szerint így a szer nem más, mint valamiféle mindenben jelen levő nagyszerű csodaszer, ami folyamatosan teremti, hatványozza, szerezi a világot. Egyértelmű hát, hogy a vele való viszony az, ami mint egy szerződés, mindent meghatároz az életünkben.
Ezen kívül láthatjuk, hogyha valaki olyan dolgot alkot ami szinte természetfeletti gyógyulásokat eredményez, azt mindjárt csodaszernek nevezzük. Ha valaki pedig rendkívüli, csodás dolgokat tesz, arra azt mondjuk, hogy nagyszerű. Vagy azt, hogy szer felett csodás. ͍gy nyilvánvaló, hogy a szer volt az ősöknél az Isteni minőség, minden élet értelmezője, az isteni teremtőerő. Minden élet atyja. A mindenek felett álló, ami a szeretet formájában szer ami etet, mint azt a Védák is alátámasztják a hármas világ alaptulajdonsága. A földön valaha feltételezhetően létezett egyetemes tanhoz való kapcsolódását mi sem mutatja jobban mint az, hogy a világ vallásainak a nagy részében még mindig a szereteten keresztül kapcsolódhatunk az Istenség legfelsőbb személyiségéhez. A szeretet, az, az éltető energia, ami élővé, élhetővé teszi az életet. Legelemibb megnyilvánulási formája a szer-elem, ami maga az életet adó szer, az érz-elemek legnemesebbike.

Hiszen a szerelem beteljesülésén keresztül, ő az őshatványozó, az élet és világsokszorozó, szerező, szorozó, szöröző, ami maga az ősteni akarat, a megnyilvánulás ős oka.

A szer az isteni szikra, a világteremtő impulzus. Az a szer, ami a megnyilvánulás előtti őstenből, belé plántálódott, mint egy isteni szikraként minden teremtménybe, ha így jobban tetszik megnyilvánulásba. ͍gy értelmezve azt, hogy minden belőle származik. Erre utal rovásírásunkban a szer fogalomjele is, ami mint már tudjuk a régi írásunk sz betűjele. És ami egyben a szer és többek között a szár fogalomjele. Hiszen ahogy a szavainknak van réteges jelentése, úgy a fogalomértékeknél is fennáll ez a réteges jelentésekből álló rendszer. Itt a következő réteg a szár, ami a növények tartópillére, az életfa szimbólum törzse, és ezen keresztül szimbolikusan az egész világot átható szeretet tartópillére. És mint láthatjuk és nyilvánvaló, az ős egység fogalomjele, ami áthat mindent ebben a világban. A létezésnek értelmet adó, a világ logikus rendjét biztosító szerezet, (ami ma már a nyelvújításnak köszönhetően inkább szervezet,) ami megszerkeszti és értelmet ad az életünknek, és amihez a szereteten keresztül lehet kapcsolódni, hiszen ezen keresztül etet minket halandókat.

Az inkvizítorok és térítők, pedig bárhogyan is szerettek volna eltüntetni mindent ami a régi pogány vallásunkra utal, itt az istentiszteletet a mai napig szertartásnak hívják, azokat az embereket pedig akik isten tiszteletének szentelik az életüket szerzetesnek nevezik. Ebből nyilvánvalóan következik, hogy a szeretet vallása jóval régebbi lehet mint gondolnánk, s ez egyben magyarázat arra, hogy őseink miért is fogadták be aránylag könnyen a keresztény térítőket. Akik sajnos miután nyeregben érezték magukat, messze nem voltak olyan toleránsak mint őseink, akik nyílt szívvel, a szer intelmei szerint befogadták őket.De ez már egy másik történet...

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Szavazás

Milyen gyakran látogatod a mohaa.hu oldalt?

Naponta

Hetente

Havonta

Félévente

Évente

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 36 hozzászólás: 0
Korábbi szavazások

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/zediihu1/public_html/mohaa.hu/e107_plugins/macgurublog_menu/macgurublog_menu.php on line 16