Hungarian Medal of Honor Community MOHAA.HU TS3 mohaa.hu teamspeak3 szerver
1943-01-23 Az angolok elfoglalják Tripolit.
Címlap Szabályzat Impresszum Letöltések Statisztika Naptár
Kávézó
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


..::[WMSS]::.. Bulldozer
Keresd Facebookon a MOHAA Nosztalgia Klub-ot, ott szerintem lesz olyan, aki tud segíteni.
Dicamillo
Most látom 14 éve regisztáltam ide.. nosztalgiából felraktam a MOHAA-t azonban WIN10 alól menüig jutottam, és onnan kifagy.. van aki segítségemre tudna lenni benne?
Mo[H]dW` Splitter
Szevasztok línesek és nólínesek!
Kecseg
dagee xd
wod. dagi
KECSEG!
Dunna
Én 2002-2007 környékén nagyon fiatal voltam, szóval max offline módban toltam az ipart xD. 2-től 7 éves koromig tartott ezen időszak

2012. szeptember 22., szombat - 10:20
6 év, 2 nap, 11 óra, 50 perc, 32 másodperc ezelőtt
Criton
13 év után még mindig be tudok lépni, régi szép idők, NLC klán, iM Komcsi.... szép gyerekkor
=LOTR= AF
Jézusom. Ez az oldal még üzemel... és be tudok lépni LOL
iM & swat^ Dompi
Retro ossznepi
ip : 173.249.20.47: 12203

le kellene csekkolni.
freeze-tag modba van akad vagy kifagy-e thx. aki adminkodni szeretne szóljon nekem. thx
Kecseg
Mi ez az aktivitás itt
[Z.O.O.] Snake (mrno)
Hello, van itt valaki?
[MORR]Pattomi
Hali 2002. december 02., hétfő - 15:26
15 év, 7 hónap, 2 nap, 3 óra, 56 perc, 37 másodperc ezelőtt
iM & swat^ Dompi
egy nyári össznépi?
#Cyber^FS Clan FaterTheBoss
Szewasztok öreg csókák! a nólín legyen velünk
2003. július 04., péntek - 15:12
14 év, 10 hónap, 2 hét, 41 perc, 23 másodperc ezelőtt
-Aod^ GeniusPro
Akkor már én is
Szaki, majdnem egyszerre regisztráltunk! :o
2004. július 30., péntek - 13:04
13 év, 8 hónap, 3 hét, 5 nap, 23 óra, 4 perc, 46 másodperc ezelőtt
..::[WMSS]::.. Bulldozer
"Az anyag nem vész el, csak átalakul."
82nd Airborne Szaki
Na b+
82nd Airborne Szaki
2004. július 28., szerda - 12:39
13 év, 8 hónap, 2 hét, 2 nap, 1 óra, 9 perc, 28 másodperc ezelőtt
82nd Airborne Szaki
JÉÉÉÉ Még működik a régi accom ! Szevasztok
iM & swat^ Dompi
Dave927
Gyerekek valaki tudna nekem egy letöltési linket dobni arról a verzióról amin ti is toljátok a multit mert sehol nem találom:(
#Cyber^FS Clan FaterTheBoss
Mi a stájsz pléjerek?
(NVKT) Kakumix
Ma'kosguba fent volt majd jött Hemilton és nagyon jól szórakoztam. Sorra jöttek vissza az emlékek és némi reflex is. Nem játszottam már évek óta ilyen gyors játékot, csak a nyugdíjasoknak való WoT-tal és 1-1,5 óra játék után bedurrant az alkarom
(NVKT) Kakumix
Vasárnap este lévén reméltem az Old Muskateers-en lesznek páran, de még senki
(NVKT) Kakumix
Szép jó reggelt újra
mindenkinek! Van még "társasági élet" a magyar MoHAA-ban?
Ízelítő a képgalériából

Pv Mohaa Foci 2009 12 30 098
[2009]
Számláló
Ma
Összesen: 0
Egyedi: 0

Legtöbb
Összesen: 9109
Egyedi: 1793

Oldal ...
Összesen: 6240815
Egyedi: 167145
Kedves Látogató!

Üdvözlünk a magyar Medal of Honor közösség hivatalos oldalán!
 
Az alábbi funkciók használatához regisztráció szükséges:
üzenőfal, képgaléria, szavazás, fórum, hozzászólás beküldés, moh:aa ladder
 
A regisztráció ingyenes és az adminisztrátorok jóváhagyásával történik.
 
#mohaa.hu team
 
Charl!e F!rpo^ blogja
nemisakarokblogotcsakacsetboxkorlátozvavan...
A MAGYAR NYELV MINT ÚTIKÖNYV AZ ÉLET NEVŰ TÚRÁHOZ Vakon és süketen éltünk idáig...A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.Miről is szól tulajdonképpen az Útikönyv:Dióhéjban a könyv arról szól, hogy a magyar nyelv és a hozzá tartozó ősi írás nyilvánvalóan egy gondosan megszerkesztett ősi, mégis hihetetlenül fejlettnek látszó rendszer szerint felépített nyelv és szorosan hozzá tartozó írás, ami kizárt hogy a makogásból fejlődött, jött létre!
A bizonyíték erre a szavak és jelek réteges jelentései mögött lévő ma is érthető mély szellemmel megáldott rendszer, aminek az utalásai egyes esetekben napjaink felfedezéseivel vetekszenek. Nem is csoda hogy eddig nem vette észre senki, vagy aki észrevette nem vette elég komolyan, hiszen az iskolákban azt tanítják, hogy az emberiség lineárisan fejlődött egészen a mai evolúció csúcsán lévő modern emberig. A magyar nyelv és a hozzá tartozó írás pedig ha a mélyére nézünk, magával a létével cáfolja mindezt!

Miért és hogyan?

Rendszerek a legritkább esetben jönnek létre véletlenül. Főleg olyan rendszerek amiknek jól követhető kezdetük, felépítményük van. A magyar nyelvben és hozzá tartozó írásban pedig egy jól követhető, útikönyv szerű rendszer van, mondhatnánk úgy is hogy elrejtve, de ez így nem igaz. Mert a rendszer nyilvánvaló! Feltárulkozik bárki előtt akit érdekel és veszi a fáradságot, hogy megértse.


A szeretet vallása

régebbi lehet mint gondolnánk

Az első jel! Egy darab egyenes vonal! Olyan mint egy ösvény. Kövessük hát, s meglátjuk tényleg olyan e az egész mint egy útikönyv az élet nevű túrához? Mert a szer ha figyelünk rá, őseink szerint ott van minden dologban ami körülvesz minket. Az egész világot áthatja és értelmezi. Figyelemreméltó, hogy szerepe ugyan az mint a szattvá-nak a Védikus feljegyzésekben. Hiszen lehet akár gyógyszer, élelmiszer, rendszer, vagy szerelem, de mindig a természetes rendhez, az életet adáshoz, a teremtéshez vezet minket.

A mértékadó, iránymutató voltát bizonyítja az, hogy azokat a papírokat, amiken az emberek biztosítják egymást arról, hogy betartják ígéreteiket, tehát rendben szervezetten, a szer szerint fognak eljárni, a mai napig szerződésnek hívják. Fontosságát bizonyítja az is, hogy a szerződésszegés a mai napig a legcsúnyább dolgok közé tartozik. Ékes bizonyítéka, hogy őseinknek a szer mennyire fontos volt az, hogy honfoglaló eleink, a legendás vérszerződést is az akkor még Szernek hívott településen kötötték meg. (Ezt a települést, ma Ópusztaszernek hívják.) És ha majd a végére értünk ennek a fejezetnek, akkor belátjuk majd, hogy a mi életünk is egy szerződés szerint zajlik. Amit ha figyelembe veszünk, ha nem, akkor is a szer törvényei szerint kell élnünk és ha nem tartjuk be a szer intelmeit, mértékadását, akkor azért járunk pórul, mert szó szerint szerződésszegők vagyunk.

A szer alaptulajdonságaira következtethetünk az egy-szerű, ész-szerű kifejezésekből is, melyek segíthetik az alkotóembereket is, akiket szintén nem véletlenül nevezünk magyarul szerzőnek. Ez a szó nyilvánvalóan utal arra, hogy ők is a szer kegyelméből jutnak hozzá ahhoz az esszenciához, amiből a szerzeményeiket létrehozzák. És ha figyelembe vesszük azt, hogy a szer a magyarban a hatványozás, azaz a többszörözés, sokszorozás szava is láthatjuk, hogy a szerző sem más mint teremtő sokszorozó! Szó szerint szerező!

Az útmutatás szerint így a szer nem más, mint valamiféle mindenben jelen levő nagyszerű csodaszer, ami folyamatosan teremti, hatványozza, szerezi a világot. Egyértelmű hát, hogy a vele való viszony az, ami mint egy szerződés, mindent meghatároz az életünkben.
Ezen kívül láthatjuk, hogyha valaki olyan dolgot alkot ami szinte természetfeletti gyógyulásokat eredményez, azt mindjárt csodaszernek nevezzük. Ha valaki pedig rendkívüli, csodás dolgokat tesz, arra azt mondjuk, hogy nagyszerű. Vagy azt, hogy szer felett csodás. ͍gy nyilvánvaló, hogy a szer volt az ősöknél az Isteni minőség, minden élet értelmezője, az isteni teremtőerő. Minden élet atyja. A mindenek felett álló, ami a szeretet formájában szer ami etet, mint azt a Védák is alátámasztják a hármas világ alaptulajdonsága. A földön valaha feltételezhetően létezett egyetemes tanhoz való kapcsolódását mi sem mutatja jobban mint az, hogy a világ vallásainak a nagy részében még mindig a szereteten keresztül kapcsolódhatunk az Istenség legfelsőbb személyiségéhez. A szeretet, az, az éltető energia, ami élővé, élhetővé teszi az életet. Legelemibb megnyilvánulási formája a szer-elem, ami maga az életet adó szer, az érz-elemek legnemesebbike.

Hiszen a szerelem beteljesülésén keresztül, ő az őshatványozó, az élet és világsokszorozó, szerező, szorozó, szöröző, ami maga az ősteni akarat, a megnyilvánulás ős oka.

A szer az isteni szikra, a világteremtő impulzus. Az a szer, ami a megnyilvánulás előtti őstenből, belé plántálódott, mint egy isteni szikraként minden teremtménybe, ha így jobban tetszik megnyilvánulásba. ͍gy értelmezve azt, hogy minden belőle származik. Erre utal rovásírásunkban a szer fogalomjele is, ami mint már tudjuk a régi írásunk sz betűjele. És ami egyben a szer és többek között a szár fogalomjele. Hiszen ahogy a szavainknak van réteges jelentése, úgy a fogalomértékeknél is fennáll ez a réteges jelentésekből álló rendszer. Itt a következő réteg a szár, ami a növények tartópillére, az életfa szimbólum törzse, és ezen keresztül szimbolikusan az egész világot átható szeretet tartópillére. És mint láthatjuk és nyilvánvaló, az ős egység fogalomjele, ami áthat mindent ebben a világban. A létezésnek értelmet adó, a világ logikus rendjét biztosító szerezet, (ami ma már a nyelvújításnak köszönhetően inkább szervezet,) ami megszerkeszti és értelmet ad az életünknek, és amihez a szereteten keresztül lehet kapcsolódni, hiszen ezen keresztül etet minket halandókat.

Az inkvizítorok és térítők, pedig bárhogyan is szerettek volna eltüntetni mindent ami a régi pogány vallásunkra utal, itt az istentiszteletet a mai napig szertartásnak hívják, azokat az embereket pedig akik isten tiszteletének szentelik az életüket szerzetesnek nevezik. Ebből nyilvánvalóan következik, hogy a szeretet vallása jóval régebbi lehet mint gondolnánk, s ez egyben magyarázat arra, hogy őseink miért is fogadták be aránylag könnyen a keresztény térítőket. Akik sajnos miután nyeregben érezték magukat, messze nem voltak olyan toleránsak mint őseink, akik nyílt szívvel, a szer intelmei szerint befogadták őket.De ez már egy másik történet...

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Szavazás

Milyen gyakran látogatod a mohaa.hu oldalt?

Naponta

Hetente

Havonta

Félévente

Évente

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 42 hozzászólás: 0
Korábbi szavazások